Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę go zaprosić?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam niedawno mężczyznę - porozmawialiśmy dłuższą chwilę, jestem niemal pewna, że od początku spodobałam się mu. Od tego czasu spotkaliśmy się przypadkiem jeszcze 2-3 razy, znów wymieniliśmy trochę zdań, pożartowałiśmy itp. On też od początku mi się spodobał, myślę, że on to wie. Jest to raczej człowiek kontaktowy ale spokojny, nie jest typem podrywacza-imprezowicza. Mamy niestety mało okazji spotkań a ja lubię jasne sytuacje - i tu jest moje pytanie. Co mogę zrobić teraz? Mam mu już po tych kilku spotkaniach zaproponować jakieś wyjście, czy czekać na jego inicjatywę? Jeśli tak to ile mam czekać? Z jednej strony sprawia wrażenie zainteresowanego a z drugiej boję się, że jak będziemy tak tylko krótko rozmawiać raz na tydzień albo i rzadziej to nic z tego nie wyniknie...

Gość gość
Podnoszę

jestem niemal pewna, że od początku spodobałam się mu. x no jasne i dlatego to ty chcesz go zapraszać, żałosne

Gość gość
a jak go znasz tylko z widzenia jakby - to jak praktycznie przejmniesz inicjatywę?

Gość gość
Przecież napisałam, że mi się spodobał! :) Po prostu nie wiem, co mam robić, lubię jasne sytuacje. Co zrobilibyście na moim miejscu?

Gość gość
^

Gość gość
spytalibyśmy stare panny i prawiczków na kafe co robić :D

Gość gość
A co Ci szkodzi zapytać?

po pierwsze - to może najpierw spytaj żony, czy życzy sobie takiej kochanki dla męża