Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest w niebieskim pudelku?

Polecane posty

Gość gość

Tym co.w szpitalu dają za dane osobowe.

Gość gość
ja tego nie brałam jak rodziłam 2 dziecko 3 lata temu bo tam bylo g***o czyli ,kupa poradników jeden z płytą mala saszetka mleka i oliatum krem nivea do pupy ,pewnie to wyciągają z tych pudelek i trzeba było wypisywać dane więc olałam to . Parę lat wstecz gdy rodzilam pierwsze dziecko pudełku były sudokrem x2 ,czapeczka ,rękawiczki od loveli ,próbki mleka ,saszetki z herbatą ,gazeta dziecko czy jakaś podobna parę pieluch 1 chyba 3 sztuki , mała zabawka lego ,dmuchany duży banan ,termometr do wanienki ,mały bepanthen , i taki segregator mały na książeczkę zdrowia i proszek lovela taki dosyć spory nie mała saszetka .I wówczas nie było tam żadnej ankiety

Gość gość
sory że narobiłam byków ,ale pisze nie na swoim laptopie nie mogę się połapac tutaj cały czas mi coś wyskakuje ,

Gość gość
Pełno ulotek, może z dwa poradniki ale też wydane przez firmę, jakieś próbki, u mnie była jeszcze mała pianka do golenia (dla taty) i przeźroczysty smoczek avent. Jak za podanie wszystkich (dosłownie, nawet dochodów) danych to kompletnie nie warto. Ja powiedziałam, że tego nie biorę i nie wypełniłam tej "ankiety", a i tak dostałam pudełko. Ja zdecydowanie odradzam podawanie danych osobowych.

Gość Nika gość
Te pudełka to lipa. Ale dostałam , chociaż danych osobowych nie podałam.

Gość moje drzewko pomarańczowe
kupa gazetek, ulotek, naklejek, smoczek avent, woda mineralna, dwie pieluszki, mały sudocrem i jeszcze raz ulotkiiiiii! wypisałam ankietę aby otrzymać pudełko, a teraz do mnie dzwonią z różnych firm od rana i oferują ubezpieczenia, książeczki edukacyjne, kosmetyki i wkurzam się, jak widzę obcy nr to juz nawet nie odbieram. Żałuję, że wzięłam to głupie pudełko

Gość gość
u mnie wszyscy dostawali,, bez wypelniania ankiety. W srodku były 2 pampersy sensitive, mala paczka chusteczek do pupy z pampersa, saszetka z proszkiem lub plynem do prania , sudocrem, woda mineralna i jakies ulotki i gazetki. Jako, że szpital w którym rodziłam był "przyjazny matce i dziecku" nie było w zestawach zadnych gadzetów typu butelki, smoczki itd - informacja taka była nawet umieszczona przy wejsciu na oddział :P

Gość gość
a dostawaliscie z bobowity pudelka. ale juz 3-5 miesiace po porodzie

Gość gość
jestem dopiero 2 miesiace po porodzie, wiec nic takieg jeszcze nie dostalam.

Gość gość
Ok, dzięki za info. Daruje sobie w takim razie.

Gość gość
Ja dostałam pudełko z bobovity, jakie jak mały miał 3,5 miesiąca. Była tak ulotka z rozspisanym schematem żywienia i słoiczek z marchewka. A w szpitalu dostałam oprócz niebieskiego pudełka pudelki Dzidziuś. W tym drugim było mniej więcej to samo co w niebieskim, czasem innych firm, np pielucha Dada.