Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To Ci bedę płacił

Polecane posty

Gość gość

Czy jak byście usłyszali sformułowanie takiego typu, co byście sobie pomyśleli? chcielibyście jeszcze kontaktu z takim człowiekiem? dla kogo wg Was taka propozycja jest bardziej poniżająca dla osoby, której się to proponuje czy dla tej, która wychodzi z taką intencją?

Gość gość
no a kontekstu nie powiesz?

Gość gość
Starszy człowiek mi to zaproponował, gdy straciłam pracę. Zastanawiam się za jaką kretynkę musiał mnie uważać skoro mi takie coś zaproponował. Najgorsze jest to, że do człowieka czułam sympatię i szacunek...

Gość gość
Widzę, że nikt z Was na ten temat się nie wypowie...

Gość gość
odmowilabym i tyle. tez mialam oferty sponsoringu. czy ja wiem czy upokarzajace? takie czasy, ludzie tak zyja a czesc ma ochote tylko wstyd sie przyznac. ten facet o ile nie zrobil tego jakos chamsko, jasno dal ci do zrozumienia o co mu chodzi. ty odmowilas i tyle. sympatia mogla byc podszyta pociagiem seksualnym

Gość gość
A myslicie, że taka kobieta spodoba się takiemu facetowi czy zwyczajnie ma ją za idiotkę i wie, że coś ugra dając taka propozycję?

Gość gość
jaka kobieta jakiemu facetowi?:S nie znamy ciebie ani faceta wiec skad mamy wiedziec? ale swiat zna "mezalianse" :P