Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukałam go,że rodzice się mnie wyrzekli jak to odkręcić?

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam to dlatego,że ne chcialam go zapoznać z rodzicami (są specyficzni) a nie chciałam by było mu przykro - moi rodzice wszystkich oceniają i nie podobałoby im się ,że mam chłopaka nie mieszkam z nimi i on sie nie dowiedział o tym przez 4 miesiące, powiedziałam mu że sie mnie wstydzą, wyrzekli się mnie i nie mamy kontaktu od 3 lat :(

Gość gość
no powiedzieć, że nie powiedziałaś prawdy, ze względu na to, że rodzice są powodem do wstydu.

Gość gość
ja się rodziców nie wstydzę tylko faktu posiadania chłopaka, miałam taki plan by kiedyś wziąć ślub i przyjść do rodziców dopiero po ślubie a najlepiej już po urodzeniu dziecka, nie chce im przyprowadzać każdego chłopaka, bo pomyślą,że rozpustnicą jestem

Gość gość
Jak juz na poczatku zwiazku tak oszukujesz,to nie zdziw sie,ze chlopak cie zostawi,bo co to za zwiazek?

Gość gość
a nie jest tak ,że "miłość ci wszystko wybaczy"?

Gość gość
moZE powiedz mu, ze jakis czas temu nawiazalas od nowa kontakt z rodzicami, ze widujesz sie z nimi czasem ale ze sa specyficzni, macie problemy w kkomunikacji i dlatego opoznialas zapoznania chlopaka z nimi , a potem zanim juz przedstawisz go im,powiedz mu ze ma nie zadawac pytan, wytlumacz jak ma sie zachowywac itd

Gość gość
to będzie dziwna sytuacja, on też się nie pali do spotkania, bo jest nieśmiały, ale pytał czy nie chcę ich na ślubie, a ja wolałabym ślub tylko my i świadkowie, on tego nie rozumiał, powiedziałam,że z rodzicami mam taki kontakt jak z obcymi ludźmi

Gość gość
Co za idiotka. Nakłamała na samym początku związku, a teraz ma problem. Jak to o tobie świadczy skoro kłamiesz nawet w takich sprawach?

Gość gość
to nie jest "nawet taka sprawa" bo dla mnie to bardzo ciężka sprawa i relacja z rodzicami mam dziwaczne, wiele tematów tabu