Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobiecie o nieciekawej twarzy pomoga długie, ładne włosy? czy to wygląda ...

Polecane posty

Gość gość

śmiesznie?

Gość gość
dlugie ladne wlosy to polowa sukcesu jesli idzie o urode kobiety. duzo ma powodzenie tylko dlatego ze ma ladne wlosy ktore dodaja urody przecietnej twarzy plus niezly makijaz/.

Gość gość
Długie, ładne włosy zawsze dodają kobiecie uroku, rzadko się o tym mówi, ale my faceci zwracamy na to uwagę, tak samo jak na oczy i ogólny wygląd sylwetki. Kobieta nie musi być doskonała (i tak takich nie ma) aby się podobać.

Gość gość
mnie sie podobaja naturalne, bez makijazu. Wtedy maja to "cos". Tylko ktora kobieta ma na to jeszcze odwage, skoro juz gowniary w gimnie nakladaja tyle tapety, ze odchodzi platami jak farba z sufitu w publicznym szalecie. Dlugie wlosy to zawsze plus, przeciez to atut kobiecosci.

Gość gość
Makijaż może być, ale dyskretny... delikatnie podkreślone oczy, wyglądają dużo atrakcyjniej. Farbowanych włosów też nie znoszę, zwłaszcza czarnych, świńskiego blondu i fałszywego rudego... choć zdarzają się wyjątki i wśród farbowanych kobiet, można wyłowić perełki z bardzo ładnym i w miarę naturalnym kolorem.

Gość gość
Ja moja poznalem bez makijazu, byla rozespana, dopiero wstala z lozka jak ja pierwszy raz zobaczylem. I taka mi sie podoba do dzisiaj. Obecnie tocza sie wojny jak gdzies wychodzimy, bo jej zabraniam robic make-upu.

Gość gość
Moja dziewczyna też najbardziej podoba mi się z samego rana, kiedy jest zaspana, poczochrana, itd... wygląda wtedy mega seksownie i uroczo :) a jej makijaż wygląda tak, że maluje sobie rzęsy i czasem używa błyszczyka, nic poza tym. Prawdę mówiąc wygląd twarzy, ciała nie jest najistotniejszy, kobieta musi mieć w sobie to coś co nas przyciąga i tyle.

Gość gość
dlczego smiesznie jesli masz ladne wlosy to pewnie i buzie masz ladna tylko tak nam tu marudzisz :) nie ma kobiet o nieciekawej twarzy :) sa tylko te zmeczone :)

Gość gość
Nieciekawa twarz? Co to w ogóle znaczy? Poza tym chyba nie Tobie autorko to oceniać, tylko facetom... a oni mogą mieć zupełnie inne zdanie :)

Gość gość
oczywiście że pomogą w drugą stronę to też działa - u kobiety z ładną twarzą brak włosów zdecydowanie ją szpeci

jakoś nie zauważyłam, kobieta z ładną twarzą (niekoniecznie piękną) wygląda tak samo w krótkich włosach ;)

Gość authorX
Moorland kobieta w krótkich włosach wygląda dużo gorzej - opinia faceta

jednego faceta, a facetów na świecie jest dużo. Nie każdej kobiecie ładnie jest w długich włosach.

Gość authorX
Moorland - wszyscy moi znajomi twierdzą tak samo, każdej jest ładnie w długich włosach, kwestia odpowiedniego dobrania fryzury.

Gość gość
kazda kobieta w krótkich wygląda beznadziejnie

Czyli nie chodzi o długość, a o fryzurę...no patrz... Niektórym kobietom jest lepiej w krótkich włosach. Autorko - jeżeli myślisz, że będzie Ci ładnie to zapuszczaj włosy, najważniejsze to się sobie podobać. I nie bądź taka krytyczna wobec siebie.

Gość authorX
Moorland o długość chodzi i o fryzurę bo nie do każdej pasują np. włosy opadające na czoło a inna będzie pięknie z tym wyglądać :), krótkie włosy baaaaaaaaaaardzo wiele ujmują z kobiecości, więcej niż myślisz.

Gość gość
Faceci wolą długie włosy u kobiety - opinia faceta

Gość gość
a jakie to są krótkie włosy? przed ramiona to krótkie?

Gość authorX
Moorland - nie jesteś facetem my inaczej patrzymy niż kobiety :)

jestem przekonana, że nie jesteście jedną masą myślącą tak samo. Poza tym są kobiety którym lepiej jest w krótkich włosach. Gdybym miała słuchać tego co faceci na tym forum uważają za kobiece musiałabym się zastanawiać czy nie jestem facetem.

Gość gość
moorland, trzeba było nie golić się na łyso, współczuję

Gość gość
a guzik prawda,kiedys miałam długie,naturalnie kręcone,piekny naturalny blon włosy i tez myslalam ze pieknie wygladam.Dopiero jak teraz sciełam i porównuje zdjecia z krotkimi i długimi to o niebo lepiej mi w krótszych.Wygladam o wiele młodziej i bardziej z pazurem i mam to cos w sobie i kazdy to teraz potwierdza. Takze nie zawsze długie włosy dodaja uroku,chociaz moje same w sobie byly piekne ale niestety nikorzystnie wyglądłam.

Gość authorX
Moorland - dla mnie i dla wielu to symbol kobiecości tak samo jak zgrabna figura, nie musisz słuchać mnie nikt Ci nie każe, ale dobrane zadbane i ładne długie włosy dodają kobiecie z 20% do urody

Gość gość
Moorland facetem może i nie jesteś, ale kobietą tym bardziej. :P

zakładając, że pasują do twarzy, są mocne, jest ich dużo, nie puszą się, nie są oklapnięte, równe, dobrze się układają...krótko mówiąc sama długość włosów nie ma nic wspólnego z urodą. Próbowałam zapuszczać i szlag mnie trafiał bo wyglądałam po prostu nieciekawie.

Gość gość
jesli chodzi o facetow to...wiadomo, ze facet to wzrokowiec :) przewaznie panowie lubia u kobiet dlugie wlosy ale chyba nie o tym temat :)