Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość gość

Witam, wiem że jest to forum dla kobiet właśnie dlatego tu zajrzałem bo chciałbym się Was poradzić w sprawie pierwszej randki. A więc w piątek spotykam się z koleżanką która potem chciałbym aby została moją dziewczyną i plan mam taki: Przychodzę w umówione miejsce z różą następnie zabieram ją na kawę po czym udajemy się do parku pochodzić porozmawiać a na koniec chciałbym zabrać ją na dach bloku gdzie wypijemy po lampce szampana i odprowadzę ją do domu. Czy Wam podoba się ten pomysł? I pozostaje jeszcze kwestia godziny bo wiemy że ciemno robi się bardzo późno a my umówiliśmy się na godz: 17:00 czy przełożyć spotkanie na późniejszą godzine aby było bardziej romantycznie?

Gość gość
a ona nie będzie zdziwiona? moze dla niej to nie jest randka...i nie mam pojęcia czy będzie sie jej chciało wchodzic na blok...bo ja z kolegą bym tam nie weszła :D

Gość nyr
Widzę ziomek, że koniecznie chcesz zaimponować dziewczynie. Nie dobrze, wystarczyło by jakbyś się umówił na godzinkę z nią na herbatkę do jakiejś kafejki. Róże to możesz dać swojej dziewczynie czy jak zasłuży jakoś lub za miłe spotkanie na koniec. Pozostaw ją spragnioną po godzince rozmowy i wtedy umów się za parę dni.

Gość gość
gość razem ustaliliśmy że to randka A co do róży to może faktycznie pójdzie w odstawkę :)

Gość gość
milutko i cieplutko:)

Gość gość
No, co Ty, róża jak najbardziej. Zapunktujesz :)

Gość gość
mi jakoś ta róża nie pasuje. Głupio bym się czuła jakbym dostała. Ale ja jestem dziwadłem może Twoja będzie zadowolona

Gość heldelorin
zazdroszcze jej.. mnie facet zabral do kina na jakis nudnawy film, cieszylam sie ze moge z nim wyjsc. ogolnie nei bierze sie na randke do kina wiec nawet nei mysl.. spacer, kawa.. dory pomysl, a godzinka 17 wcale nei wczesnie ani pozno. macie zatem wiecej czasu dla siebie i nie zniknie nagle jak kopciuszek

Gość gość
Żeby się nie wystraszyła jak ja na dach zabierzesz.

Gość gość
fajny pomysl, ale z tym szampanem to troche za szybko, mysle ze na pierwsza randke nie ma co sie az starac bo potem na kazda kolejna bedziesz sie musial wysilac bardziej, stopniowo zeby tez laski nie wystraszyc,