Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zaslony

jak podpiac zaslony gdzie okno jest przy samej scianie

Polecane posty

Go艣膰 zaslony

wlasnie przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania. powiesilam nowe zaslony. na dzien, kiedy sa otwarte, chce je czyms spiac, zeby tak prosto nie wisialy. problem w tym, ze w jednym z pokoi okno mam przy scianie i miesci sie tam zaslona (ledwo, jest dosc gruba), ale jesli zamontuje tam klamre do zaczepiania zaslon to bede mogla tylko zaslone wkladac gora, bo ten uchwyt jest przy samej scianie. po drugiej stronie nie ma problemu, tylko ta jedna strona. moze wy mi cos podpowiecie. moze sa jakies mniejsze uchwyty metalowe na zaslony? moze o czyms nie wiem? :) moze ktos byl w podobnej sytuacji

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
podpinaj je tylko z jednej strony, te偶 b臋dzie 艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaslony
nie podoba mi sie z jednej strony. chcialam jak najbardziej odslonic okno. moglabym tez zaslaniac tylko jedna zaslone bo jest na tyle szeroka, ale te zaslony maja w wewnetrzenej czesci wzorem, ktory jak sie zaslania zaslony laczy sie w calosc moze po prostu zrobie tylko klamry takie bez mocowania do sciany... wtedy problem bylby z glowy, ale bardzo mi sie podobaja te metalowe klamry, ktore mocuje sie do sciany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
okno mam przy 艣cianie...nic nie rozumiem. Ja mam wszystkie okna przy 艣cianie, bo jak inaczej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaslony
czyli nie po srodku sciany tylko okno jest bardziej przy sasiedniej scianie

Udost臋pnij ten post