Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapalenie płuc ? pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Witam prosze o pomoc, jestem zagranica i nie mam jak sie udac do lekarza a boje sie ze to moze byc zapalenie pluc.... Na poczatku bolalo mnie ucho, teraz mam zatkane ucho,bol gardla,katar,kaszel i boli mnie w klatce piersiowej po lewej stronie podczas wdechu i wydechu ,,, czasem mocniej czasem w ogole,,,, co to moze byc? mial tak ktos, prosze o odpowiedz

Gość gość
halo ....

Gość gość
pomoze ktos?

Gość gosc

Mamy od zeszlego miesiąca w domu inhalator Novama Familino Pro i wszystko działa prawidłowo. Obsługi się uczyłam może z 15 minut także szybko poszło. Wygodny prosty w działaniu irygator też masz tutaj dołączony żęby sobie przed podaniem aerozolu udrożnić nos i zatoki.

Gość atra
Dnia 21.12.2018 o 08:55, Gość gosc napisał:

Mamy od zeszlego miesiąca w domu inhalator Novama Familino Pro i wszystko działa prawidłowo. Obsługi się uczyłam może z 15 minut także szybko poszło. Wygodny prosty w działaniu irygator też masz tutaj dołączony żęby sobie przed podaniem aerozolu udrożnić nos i zatoki.

Świetny inhalator tez go polecam

Gość mikii

Zmieniałem z inhalatora ultradźwiękowego na pneumatyczno-tłokowy https://novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja, bo po prostu trwalszy, bezpieczniejszy w użytkowaniu i praca ciągła. Można się uspokoić. A ten polecam ze względu na najbogatszy zestaw, z tych, które porównywałem.