Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A Wam sie podoba Conchita Kielbasa

Polecane posty

Gość gość

Podoba Wam sie?:)

Gość gość
Teraz już wiem to żaden trawescyta poza sceną chodzi jak chłop i wygląda jak chłop na scenie przebiera się za babę z brodą

Gość gość
Baba z broda czy chlop z cyckami?

Gość gość
Nie,nie podoba. A jak tlumaczysz na polski,to imie znaczy muszeleczka ;)Hiszpanski.

Gość gość
Dla mnie dziwne Facet przebrany za kobiete ktory chce byc kobita ale nie chce przejść operacji ale nie czuj sie mężczyzna bo chciałbym byc kobieta ...ch*jj wie o co chodzi.

Gość gość
Muszelka Kielbasa ?!? Sama poezja :O

Gość gość
oczywiscie,dla niewtajemniczonych-imie,to narzad plciowy kobiecy,a to drugie-meski hehe

Gość gość
Nie mam nic do transeksualistow, ale p. Wurst to dla mnie swego rodzaju dowcip. No bo wóz, albo przewóz. Podobno wstydzi się tego że jest mężczyzna, ale nie chce zgolic brody. Dla mnie jest to conajmniej dziwne. Tani sposób na zwrócenie na siebie uwagi. A cala eurowizja to kpina, w tym roku to juz potrójna kpina. Konkurs był ustawiony od początku. Piosenka Muszelki slaba, gdyby nie jej image to nikt nie zwróciłby większej uwagi na utwór. Był wykonany poprawnie, ale nie powalił. Boli mnie tylko to, że każą nam tolerować odmienności do tego stopnia, że to co do tej pory było normalne, staje się czymś dziwnym. Za niedługo heteroseksualni będą musieli się ukrywać ze swoja orientacja. Poprawność polityczna wyjdzie nam bokiem. Świecie, quo Vadis?

Gość gość
12.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Baba z broda czy chlop z cyckami? No wlasnie.Nowa moda ? :O

Gość gość
Nie podoba wcale.Dziwne stworzenie.

Gość gość
Eurowizja sreurowizja, przecież to tandetny konkurs dla lewaków i innej zgnilizny. Jak można się tym w ogóle ekscytować? 10 metrów mułu i wodorosty...

Gość gość
Bleeeee