Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem zadowolona z mojej córki. Nic nie umie, jest leniwa

Polecane posty

Gość gość

Ma 11 lat, wiele dziewczyn w tym wieku trenuje pływanie, tenisa, gre na jakims instrumencie a ona tylko by tv ogladala, siedziala na lawce z kolezankami albo gapila sie w facebooka. Oceny ma przeciętne, wiec corki naukowca miec nie bede. Nie ma zadnych marzen i ambicji. Jestem załamana, nie tak ją wychowywalismy i co? Nhc to nie dalo

Gość gość
oj...ktos i sprzatac też musi

Gość gość
Niech idzie na fryzjerkę, to przynajmniej będzie mieć pracę, bo po studiach czeka ją bezrobocie lub McDonald's, ewentualnie niech zostanie dziewczyną do towarzystwa to się nieźle ustawi :)

Gość gość
a ładna jest chociaz? To na modelke ją daj albo wysylaj na castingi do seriali, reklam bo inaczej czeka ją nedzny zywot przeciętniary

Gość gość
czytając twój post, jakos "nie jestem zadowolona z ciebie jako matki". Dziecko zaczyna nauke w szkole muzycznej w wieku ok 7 lat, tak samo można zacząć treningi na basenie i wiele innych zajac Ale do tego potrzebna jest matka, która razem z corka chodzi na takie zajecia. Jeżeli nie potrafilas w niej zaszczepić jakichkolwiek pasji, to do kogo masz pretensje?