Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 lata na silowni (fotka do oceny)

Polecane posty

Gość gość

http://i.imgur.com/rf11HuT.jpg 30kg roznicy Nie jest jeszcze idealnie ale widac zdecydowaną poprawe. Teraz niestety klasa maturalna i będzie trzeba wrócić do pozycji wyjściowej :(

Gość gość
ulaaaa la :) bralabym :)

Gość female20
ładny progress:) do przodu:)

Gość gość
jest bardzo fajnie )

Gość gość
Na zdjeciach nie jest ta sama osoba. Owlosienie powyzej i ponizej pępka na pierwszym od lewej brak a na drugim zdjeciu jest. prowo

Gość gość
16-18 to akurat wiek dojrzewania, więc nie wiem co w tym dziwnego :)

Gość gość
Zaczynałem ćwiczyć z wielkimi nadziejami - chciałem prezentować się lepiej i poznać jakąkolwiek dziewczynę. Pierwsze osiągnąłem, drugie niestety nie xd Teraz dopiero widzę, że nie tędy droga ;(

Gość gość
Ale cialo mial mial drapnelabym pazurkami!

Gość gość
Bez bajery to nawet Colin Farell nie pobzyka :D

Gość gość
może musisz się częściej pokazywać bez koszulki to jakąś znajdziesz? :D

Gość gość
A moze sie poznamy ?

Gość gość
Naprawdę chciałbyś mieć taką dziewczynę, która leciałaby głównie na twoje ciało? Chyba że na jedną noc, a nie do stałego związku...

Gość gość
"może musisz się częściej pokazywać bez koszulki to jakąś znajdziesz? " Wolałbym unikać tego "typu" znajomośći. Lepiej poczekać na swoją pierwszą dziewczynę, która wybierze mnie za charakter a nie za ciało. (Chociaż pewnie nigdy się tego nie doczekam xd) Ale już się zmieniłem. Już nawet nie chodzę w t-shirtach tylko ciągle bluzy, koszule, zeby tylko zasłaniać ciało ;p

Gość gość
efekt fajny:), lepszy wygląd przedkłada się nad wyższą samoocenę.. także może Ci to pomoże w znalezieniu dziewczyny:), każda by chyba wolała w łóżku tę wersję z prawej str:)

Gość gość
"Naprawdę chciałbyś mieć taką dziewczynę, która leciałaby głównie na twoje ciało? Chyba że na jedną noc, a nie do stałego związku..." Dobrze mówisz, bo wystarczy jedna głupia kontuzja i w przeciągu 6 miesięcy ze zdjęcia numer dwa robię się zdjęciem numer jeden. I co wtedy? Dziewczyna mnie zostawia, bo już nie cwicze? To ja podziękuję

Gość gość
nie każda .. Są kobiety , które nie lubią facetów bez kompleksów jak Trybson .. Tacy są bardziej chętni do zdrad

Gość gość
"efekt fajny , lepszy wygląd przedkłada się nad wyższą samoocenę.. także może Ci to pomoże w znalezieniu dziewczyny , każda by chyba wolała w łóżku tę wersję z prawej str" Lepszy wygląd przekłada się na niższą samoocenę. Niestety bardziej pewny siebie byłem te dwa lata temu niż teraz. Głównym powodem jest mój perfekcjonizm, który nie pozwala mi cieszyć się z tego co do tej pory osiągnąłem bez uczucia niedosytu.

Gość gość
Kup mietka, teścia i rób 45 cm w łapie :D

Gość gość
Za chudy jesteś przytyj z 10-15kg? To są efekty po 2latach? Nie rośmieszaj mnie

Gość gość
"Kup mietka, teścia i rób 45 cm w łapie " Nie dzięki, wolę być mniejszy, ale z włosami na głowie i bez syfów na twarzy :D I tak teraz zdecyduję się na doping i podczas redukcji tłuszczu przed wakacjami zapodam hormony tarczycy :D Raz się żyje ;p

Gość gość
"Za chudy jesteś przytyj z 10-15kg? To są efekty po 2latach? Nie rośmieszaj mnie" Te 10-15kg to chyba w tłuszcz by mi poszły, bo dochodzę o ile już nie doszedłem do moich genetycznych granic możliwośći. No chcąc nie chcąc więcej niż te 41cm w kablu nie zrobie bez koksu ;p

Gość gość
16-18 to akurat wiek dojrzewania, więc nie wiem co w tym dziwnego xxx To w tym dziwnego, ze wlosy łonowe i te powyzej i pod pachą rosną w wieku 14-15 lat :) Wiec jako 16 latek musiales juz je miec :)

Gość gość
fajnie :) podoba sie a teraz pocwicz nad smialoscia :)

Gość gość
Masz słabą dietę podaj ją? Bo dalej wygladasz za chudo!!!!!

Gość gość
"To w tym dziwnego, ze wlosy łonowe i te powyzej i pod pachą rosną w wieku 14-15 lat Wiec jako 16 latek musiales juz je miec " Jako 16latek dopiero mutacje kończyłem. Dodam, że na plecach mam dosyć duże włosy (będę musiał zacząć depilować ;C) a na rękach takie jasne, że ich prawie nie widać. Jak nie wierzysz to zobacz na pieprzyki ;p

Gość gość
"a teraz pocwicz nad smialoscia " Jak? ;p

Gość gość
Przytyj 10-15kg!!!!! Za chudo wyglądasz!?!?!!?!?!?!?!?! Kobiety na takich wysuszonych mówią "spadaj"

Gość gość
"Przytyj 10-15kg!!!!! Za chudo wyglądasz!?!?!!?!?!?!?!?! Kobiety na takich wysuszonych mówią "spadaj"" Chyba szmaty a nie kobiety ;x

Gość gość
Ta za chudo, dobrze wyglada. Jakis spaslak pewnie to pisze

Gość gość
Nie widzę tam 30 kg różnicy, fejk jak chooy :classic_cool: