Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 lata na silowni (fotka do oceny)

Polecane posty

Gość female20
juz zaczyna się wydziwianie. nie czepiajcie się, bo chłopak wygląda atrakcyjnie, ale jeśli chciałbyś dalej się rozwijać jeśli chodzi o lepszy wygląd też bym powiedziała że możesz troszkę przytyć, ale każdy ma inny gust. ja wolę bardziej zmasowanych i umięśnionych, a inne kobietki np nie lubią mięśniakow typy dwayne johnson, gdzie dla mnie to ideał z wyglądu. co osoba to inny gust, ale niech nikt nie ściemnia, że na chwilę obecną wygląd jest ok, atrakcyjny i że nie ma progresu, bo jest.:)

Gość persymonasalak
jesteś słaby jak but

Gość gość
A teraz dla tych wszystkich co mówili, że fake :) i.imgur.com/W6ZEYbg.jpg i.imgur.com/C2emFYq.jpg Wybaczcie za lekko niewyjściowe lustro ;p

Gość hAx
ziomek,ale po co wstawiasz tutaj t fotki? wstaw na jakies sfd ,albo cos . uwierz mi jak na 2 lata szalu nie zrobiles:p , ile zrobisz pompek? podciagniec nadchwytem? ile muscul up'ow? zrobisz hf ?:)

Gość gość
Wiem, że wiele jeszcze nie osiągnąłem, ale chcialem jedynie udowodnić tym wszystkim co mówili, że to fake zdjęcia. Pompek nie robię bo mam lepsze ćwiczenia (na klate 120) Nachwyt 24 muscul up'ów nie robię ;) human flag zrobione

Gość gość
Jak to wiele nie osiagnal? Nie wydaje mi sie ,zeby byl w stanie dobudowac wiecej miesnia ponad to 40+ co ma obecnie przy dosyc niskim bf. Nie wiemy tylko ile ma wzrostu delikwent :D

Gość gość
aktualnie 193cm

Gość hAx
krotkie rece masz jak na 193 ,czemu MU nie robisz? ile s hf ? bo ty tylko cwiczysz zeby sie spompowac ,a nie zeby cos umiec a hs robisz?avile wazysz?

Gość gość
Rece raczej na dlugosc mam normalne :p MU nie robie, bo warunkow nie mam (atlas i drazek w postaci drewnianej deski w piwnicy, czesto od samych podciagniec zachaczam glowa w sufit :p) HF szczerze nigdy nie probowalem na czas, ale z 4 sekundy do zdjecia sie spokojnie utrzymuje. HS - head shot? Aaa to chyba chodzi o moje podciaganie w piwnicy z jednoczesnym biciem glowa w sufit :pp waga obecna 91 a zaczynalem od 58

Gość julka19xx
zdejmij te rekawiczki,pocwicz przedramiona.120 na klate to ladnie, a ile bylo na poczatku?

Gość gość
2lata temu podczas testow sprawnosciowych na lekcji wf cale 35kg mnie przygniotlo, a wiec 30kg to byl moj max.(Kazdy wyciskal po 45-60kg i bylem posmiewiskiem klasowym ,wlasnie wtedy zaczalem cwiczyc) Co do przedramion to cwicze je caly czas, ale nie sa podatne na rozrost :D Rekawiczki musze miec, bo mam bardzo delikatna skore na dloniach i od kiedy zaczalem brac duze ciezary to poprostu chodzilem z ranami na rekach.

Gość female20
ej jesteś fajniejszy niż mi się wydawało:)

Gość julka19xx
cwiczac w reawiczkach oslabisz chwyt wiec iedys nabawisz sie ostrej kontuzji.

Gość gość
"ej jesteś fajniejszy niż mi się wydawało" Raczej dobrze Ci się wydawało, bo w realu mało kto mnie lubi :( Kiedyś za to było normalnie... Odcinanie się od całego świata na całe 2 lata nie było dobrym pomyslem

Gość female20
chodzi mi o wygląd:)

Gość female20
haha no cukiereczek:)

Gość gość
" gość efekt fajnyusmiech.gif , lepszy wygląd przedkłada się nad wyższą samoocenę.. także może Ci to pomoże w znalezieniu dziewczynyusmiech.gif , każda by chyba wolała w łóżku tę wersję z prawej strusmiech.gif " V mow za siebie. mnie sie podoba to zdjecie z lewej:P

Gość gość
I tak zostanę samotnym prawiczkiem forever, bo jestem p***ą i nawet nie znam żadnych dziewczyn ;p

Gość gość
Rzuć ćwiczenia i zalej się, żeby być miśkiem. O dziwo kobiety na takich lecą. :D

Gość gość
"Rzuć ćwiczenia i zalej się, żeby być miśkiem. O dziwo kobiety na takich lecą. " Bo kobiety myślą przyszłościowo :D Partner z 20kg tluszczu jest bardziej pożądany niż ten z 20kg mięśni ponieważ tłuszcz to 7000kcal a mięśnie tylko 3500kcal. W razie głodu kobieta może zabić swojego miśka i zjeść ;d

Gość gość
N