Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczatek ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.. czuje sie bardzo smutna, nie mam na nc sil, zero wsparcia. Tymbardziej mi ciezko poniewaz od kilku lat lecze anemie, odchudzalam sie i to mocno... ponadto jestem po przebytej depresji, musialam brac leki na spanie, napady paniki oraz aby nie myslec o samobojstwie-w przeszlosci mialam trzy proby. Mieszkam sama, chlopak teraz jest ale pracuje w delegacji wiec wiem ze niedlugo go zabraknie. Mam dopiero 20 lat a obowiazki od 14 roku zycia jak dorosla. Wszystko mnie przeroslo, odsunelam sie od znajomych w trakcie depresji, ledwo ukonczylam technikum. Boje sie tej ciazy, staram sie wiecej jesc, owoce i warzywa ale juz teraz przytylam a mam obsesje na pktcie wygladu i to mnie dobija. Nie mam sily wychodzic z lozka, a musze zajmowac sie malym psem. Nie wiem jak mam sobie pomoc, moja mama tata i cala rodzina mieszka za granica:( czuje sie samotna i nieatrakcjna, czy to normalne ?

Gość zawiecha
Przestań opowiadać głupoty. Zobaczysz za 9 mc jak twoje życie diametralnie się zmieni :) staniesz się nakszczesliwsza kobieta na ziemi, kiedy weźmiesz w ramiona swoje maleństwo. A co do wyglądu.. Ja po porodzie mam lepsza figurę niż przed :)