Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Chłopak ma mnie za głupią! Dziewczyny jestem strasznie zła.

Polecane posty

Gość gość

Na codzień jest naprawdę kimś kochanym, kulturalnym i wiem, że mogę na nim zawsze polegac. Ale jednak niektóre jego zachowania świadczą o tym, że mnie nie szanuje. Chciałam dzisiaj wbic w ścianę gwóźdź a on do mnie z takim pobłażliwym uśmiechem żebym to zostawiła i że on to zrobi. Wiem, pikuś ale słuchajcie dalej. Powiedziałam, że muszę sprawdzic ile jest powietrza w oponach w aucie i że planuję pojechac na stację benzynową do kompresora powietrza a on na to "haha, skąd znasz takie słowa, wyczytałaś w internecie?" i tak jest ciągle!!! A jak się wkurzam to owszem przeprasza ale mam wrażenie, że dla niego to zwykły foch niedojrzałej dziewczynki, która nie ma pojęcia o normalnym życiu i którą trzeba nadzorowac i ją w wielu rzeczach wyręczac...

Gość gość
Buhaha

Gość gość
tez czasem tak mam

Gość gość
masz tak z perspektywy kobiety?

Gość gość
moj chlopak czasami taki kest

Gość gość
Mój za to jak się pojawi w kuchni(nie żeby chciał gotować) ale jak tylko sie pojawia zaczynam krzyczeć, że ma stąd wyjść bo on sobie nie poradzi! Jak robił sobie kiedyś kanapkę strofowałam go jak on mnie gdy kieruje autem, chociaż ten cymbał nie ma prawa jazdy i tylko ja jestem kierowcą... Trochę dałam mu do zrozumienia.

Gość gość
heh, dobre!

Gość gość
powiedz mu o swoich uczuciach i poproś by tego nie robił więcej, pomódl się, rozumiem Cię