Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uwazacie ze ANJA RUBIK jest ladna?

Polecane posty

Gość gość
Mi sie osobiscie nigdy nie podobala. Zdecydowanie wole Toni Garn i Julie Stegner. Rubik ma w sobie cos slowianskiego, duze oczy, specyficzny wyraz twarzy i to wedlug mnie przyspieszylo jej kariere. Bo pod koniec lat 90 na poczatku 2000 roku malo bylo modelek z takim typem urody (poza wszechobecnymi czeszkami). Rubik jest do tego wysoka i ma zgrabne nogi. A wiec pacuje na kazdy wybieg. A co do jej kariery to owszem zrobila, ale nie ma co porownywac jej kariery do karier supermodelek z lat 90, jestem w jej wieku i przezylam tamten czas szafu na supermodelki. Tego juz nie ma. Schiffer, Crawford, Evangelista. Mc Pherson, Mulder byly poproste piekne, przepiekne i byly oblegane niczym najwieksze gwiazdy swiatego formatu. Rubik ma kampanie, dobre kontrakty, ale nie jest na tyle znana i rozpoznawalna co topmodelki z lat 90. I nie odzukujmy, wyja znacie, ja ja znam bo jestesmy Polkami i jestesmy z niej dumne, ale spytajcie sie przecietnego Niemca czy Anglika czy wiedza kim jest Anja Rubik. I nikt nie rozpoznalby jej na ulicy. No chyba ze ludzie ineteresujacy sie modelkami, albo zwizani z branza mody.

Gość gość
na pewno ładniejsza od Bogusi Siedleckiej

Gość gość
Ale narobilam literowek hehe;-) sorry za szybko pisalam, ale grunt ze kazdy wie o co chodzi

Gość gość
..bo paplasz jak nakrecona ! Po masz pytac jakiegos Niemca,czy zna Rubik?Jako dowod czego? Duzo modelek w wydaniu naturalnym,wcale nie jest tak ladnych.Wcale.Ale spelniaja kryteria wymagane do zdlec,pokazow mody itp

Gość gość
mi sie ona nie podoba, koscista, końska twarz i wiecznie otwarte usta nadają jej wygląd nieco uposledzony ale krupa jest ładna, ta babka ma wszystko na swoim miejscu )

Gość gość
Nosz qwa, logiczne ze jest ładna. Verdace, pierdscze guci sruczi sie mylić nie może. Jest modelka.

Gość gość
Bez makijazu i haute couture,moze mniej ladna,ale co z tego?

Gość gość
Uwazam,ze wy jestescie brzydsze na 100%...

Gość gość
No jest,bo co?

Gość gość
nie jest specjalnie ładna, ale za to miła :)

Gość gość
chuda jest ale taka praca, za to twarz ma nieładną

Gość gość
Jest bardzo ladna jak na modelke. Popatrzcie na naomi cambel cy kate moss, to dopiero brzydule, a Anja jest sliczna

Gość gość
Moze i nie sliczna,ale twarz bardzo fotogeniczna.