Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homoseksualne małżeństwa posiadające dzieci

Polecane posty

Gość gość
Brzuch kobiety jest spoko :D Cycki też są spoko, jak są duże i jędrne, mógłbym sobie takie pomiętosić gdybym nie był zajęty, ale śmierdząca ciemnobrązowa wagina-motyl jest dla mnie obrzydliwa i nikt mnie do niej nie przekona. W ogóle penetracja jest dla mnie niefajna czy to kobiety, czy faceta, oral też mnie brzydzi w sumie czasami, ale raz na ruski rok mogę już uprawiać ten seks jak trzeba, jak byłem jeszcze kiedyś z kobietą to lizałem jedynie waginę bułkę, było znośnie, ale lizanie motyla to mega rzyg!

Gość gość
Heteroseksualiści to pedały i frustracji, mają zakaz posiadania dzieci!

Gość gość
Normalni wartościowi ludzie im na to nie pozwolą. Gdyby geye i lesbijki myślały racjonalnie tez by tego nie chciały.

Gość gość
Kolego powyżej, nawet nie trzeba wkładać do tego śmierdzącego otworu z ohydnymi, wiszącymi wargami sromowymi xxx Jasne, lepiej wkładać w pachnący otwór o******czy z uroczymi, krwawiącymi hemoroidami :P

Gość gość
Nie siej populizmu, odpieprzysz się wreszcie od mojego DNA? W ogóle, miękki siusiaku, ty pewnie jesteś bezpłodny, heterosiu i mi zazdrościsz, że ja jestem płodny, bo sobie jakiś czas temu nawet robiłem badania pod tym kątem :D

Gość gość
C******.cz.k.i są różowe i pachnące chory idioto

Gość gość
Dla tego zapachu najpierw lewatywa perfumami czy woda kolońską? :P

Gość gość
Jak pisałem, nie uprawiam anala, ale jeżeli chodzi o facetów, którzy uprawiają to ten uległy najpierw sobie robi lewatywę i myje tyłek przed wszystkim, a nie jak wy - heterosie - wali kobietę w kał albo kobieta faceta dildem na pasie też w kał, pewnie później zlizujecie sobie ten kał z narządów, fee :D

Gość gość
A na głowę, na głowę sobie badania zrobiłeś? :D

Gość gość
Nie uprawiasz, powiadasz? Zapewne w tunele sobie nawzajem wpychacie? :D

Gość gość
Ta, różowe i pachnące, jakoś Lookrecję widziałem na SZOŁAP, debilu i miała ciemnobrązowego odrażającego wręcz mikropenisa, to jest wstrętne, pomijając fakt że Looki i Miłosz to heterosie - dzifki, ale to oddzielny temat

Gość gość
A gdzie tam, koleś od 20 lat jedzie na ręcznym i dlatego taki sfrustrowany :P

Gość gość
Bingo: marszczy pod szołap, niedorobiony biedaczek :D

Gość gość
No nie uprawiam, ale ty wiesz lepiej zapewne, natomiast ty wkładasz babie swoją miękką fujarę w kał a ona tobie, chyba że jesteś kobietą no to wsadzasz facetowi, pewnie marchewkę jak Noxelia, dziwne macie upodobania, heterosie, seks z warzywami :) Ogólnie w byciu z facetem seks to sprawa trzeciorzędna, związek faceta z facetem nie jest nastawiony głównie na seks jak związki hetero

Gość gość
Zaraz tam groźba, takie tam polemiczne zacięcie i przewidywanie tego co się stanie ;) Natomiast twój wstręt do tak oczywistego i pożądanego przez mężczyzn przejawu kobiecości, jakim jest wagina, wstręt tak przegięty :D jednoznacznie świadczy, że jesteś zaburzony. I jako zaburzony twój ogląd rzeczywistości musi być fałszywy. Na wstręcie do kobiet, ludzi (bo jednak większość ludzi to tzw heteroseksualiści) chcesz budować swoją przyszłość i ewentualnego dziecka? Po cholerę do takiego piekła powoływać nowe życie? Kupy się to nie trzyma, jedyna twoja motywacja to EGOIZM. A co będzie, jak potomek, nie podzieli twojego wstrętu i nie odziedziczy homoseksualizmu? Co wtedy? :D Poza tym, że jesteś homoseksualistą, to jeszcze mizantropem, egoistą i niemądrym pyskaczem.

Gość gość
Nie pieprz, to że podoba ci się brązowa peezda motyl świadczy o zaburzeniu :D pyskaczu

Gość gość
Heterosiu, przestań siać swoją propagandę, to że wolisz brązowe łiły motyle z obwisłymi warami nie świadczy o normalności. Homoseksualiści są ze sobą w związkach które oparte są na uczuciu a nie konieczności prokreacji, a do prokreacji zatrudniają kobietę, która jest odpowiednio wynagradzana fifnansowo albo robi to altruistycznie by donosić ciążę z komórki jajowej innej kobiety.

Gość gość
I na koniec, wszelkie rzetelne badania wskazują, że homoseksualiści to 2-4% populacji. Zatem 4% chce stawiać warunki reszcie? 4% to jakiś problem? 4% to coś istotnego? Zawsze byliście marginesem i to wąskim i nic tego nie zmieni. I nie ma co się denerwować, bo człowieczeństwo nie zawiera się tylko w skłonnościach seksualnych, erotyce takiej czy innej. Jesteście ludźmi z pewnym problemem i to wszystko.

Gość gość
10%, 2-4 % to według twojej hetero*iowskiej propagandy i ja się nie boję walki o wolność, normalnego homosek*ualisty, nie żadnego "g*ja" nie rozpoznasz w tłumie, więc jak tacy jak ty zaczną coś świrować, to będę was zabijać pod osłoną nocy, a jak pójdziecie po rozum do głowy to będziemy sobie wszyscy żyć i nie wchodzić w drogę. I jakie narzucanie wam czegoś? Czy ja ci coś narzucam? Jak na razie to ty się wpieprzasz w moje życie, tzn. próbujesz zarządzać moim nasieniem, bo wpływu na nie nie masz.

Gość gość
No jak ma się mi nie podobać kobieca wagina, która przynależy do atrakcyjnej kobiety? No jak? :D Idź na ulicę i zrób sobie sondaż, tylko nie przed klubem dla homoseksualistów :D To się przekonasz, że jesteś bardzo odosobniony w swoim wstręcie. I ty doskonale o tym wiesz, że tak jest, ale robisz wszystko, aby normalne uczynić nienormalnym i odwrotnie. Jedyne co daje tobie i tobie podobnym poczucie siły to aktualnie wiejące polityczne wiatry, które was promują. Ale to się skończy, bo nic nie trwa wiecznie. Tak jak upadł marksizm w swych wcieleniach państwowych i ekonomicznych, tak jak upadły państwa wyznaniowe (nie wszystkie!) tak upadnie kolejne wcielenie zmutowanego marksizmu, które was wspiera. To tylko kwestia czasu. Spokój, który panuje w Europie się skończy, bo wyczerpują się jego podstawy. Wówczas wasze roszczenia stracą na znaczeniu, bo w sytuacji zagrożenia liczą się potrzeby większości. I nikt nie będzie was popierał, bo albo zmieni zdanie, albo zawiśnie na latarni. Wasi miłośnicy z lewackich partii jak wielokrotnie w swojej historii znów zmienią front, byle nie stracić pozycji i kasy. Jesteście tylko nawozem historii.

Gość gość
Już się nie mogę doczekać terroryzmu homoseksualnego :D To byłoby świetne, bo skończyłoby się od razu kontratakiem państw na takie bojówki :D Po prostu by was wytłuczono jak RAF, Czerwone Brygady i inne takie g***a. Ale to jest bzdura, bo takie coś się nie zdarzy. Owszem jakieś incydenty tak, ale nie o znaczeniu powszechnym. Poza tym wam raczej służy odgrywanie roli udręczonych, niż mścicieli i wy, przywódcy homoseksualnego lobby, wiedzą to doskonale! Cześć, miłej nocy

Gość gość
Nie rozumiem ludzi, którzy się wpieprzają w życie innych. Znam wielu homoseksualistów i są to naprawdę mili, wartościowi i kulturalni ludzie, a nie heteroseksualne chamy, które tylko rozmawiają o d***e, c***e i cyckach. Dlatego mam praktycznie samych znajomych gejów, bo z tzw. niby "macho" (idiotyczne określenie) nie można znaleźć nici porozumienia.

Gość gość
Dobra, to nieprawda, ale nawet 10 % to także margines, który nie ma znaczenia, dla całości.

Gość gość
Zeby dzieci sie normale rodzly a zbokom smierc.caltsie wypalil kropka.chorzy do lekarz da ske leczyc ,zatwardzale zbokio pieca.dyskusje jest zedna. Dupa jest od srania ppa o rodzenia , jak ktowierdzi inaczej toj**** go pies i rajerys wgorna pule w.. nie up tylko ech skod sie biorom?ech szkodagadac.plolacy juznaweto aBoga . Guppiki .imbardzij wksztalconu no nacpany i zvoczony:-) poszliwonw

Gość gość
Ty jesteś tylko obornikiem historii, zakompleksiony frustraciku, wielu facetów brzydzi brązowa, obwisła w*gina którą posiada 70% kobiet,

Gość gość
nawet na tym debilnym portalu były na ten temat debaty, tylko w realu faceci udają, że im się podoba, żeby "nie wyjść na hom*s*ksualistów", a ten strach to przez te wszystkie stereotypy na temat homos*ksualistów. Ciemnobrązowa wagina motyl jest ohydna, jedynie bułka jest do przyjęcia, nawet dla mnie jest znośny s*ks or*lny w takim wypadku, tyle że samo choćby spojrzenie w oczy mojego faceta jest dla mnie 100000 razy bardziej wartościowe niż najostrzejszy s*ks nawet z w*giną bułą.

Gość gość
Nie możesz znaleźć "nici", bo nie o "nić", tobie chodzi. Bredzisz, tak jakby mężczyźni heteroseksualni, to byli wyłącznie pijacy spod Biedronki. Jako, że heteroseksualni to większość, więc są różne środowiska. Dorabiasz ideologię do swoich ograniczeń społecznych i nic więcej.

Gość Emanuelle Estere
K****, Polska to jednak ciemnogród. Przez debili opluwających człowieka tylko dlatego, że ma inną orientację seksualną wstydzę się, że jestem Polką :o czy Wy nie macie świadomości, że ograniczacie w ten sposób wolność człowieka? Jak wy byście się czuli, gdybyście byli szykanowani tylko dlatego, że np. jesteście rudzi.

Gość gość
I po co wam te wojny? Dla mnie zbokami są homofobowie i naprawdę musimy zacząć was wybijać żeby wreszcie skończyły się te wasze próby dowartościowywania się tym, że wolicie brązowe, obwisłe motyle, bo jesteście niemęscy?

Gość gość
:D czyli przez całe tysiąclecia, setki tysiącleci mężczyźni męczyli się z ohydnymi waginami i teraz wreszcie powstali homoseksualiści, by ten stan opresji zmienić :D Kretyństwo niesamowite :D Cześć Czyli właściwie kobieta to tylko taki worek na mężczyzn, żeby oni gdy już dorosną mogli się sobą zajmować. Idiotyzm :D