Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co o tym myśleć

Polecane posty

Gość gość

znalazłam w rzeczach narzeczonego starą pocztówkę od jego byłej żony. Zapytałam go po co zostawił powiedział że po prostu się zawieruszyła ale zamiast wyrzucić schował tam gdzie była. Nie grzebałam w jego rzeczach ale pomagałam mu szukać części do laptopa

Gość gość
staraj się nie myśleć o tym po prostu z byłą łączyły go także dobre przeżycia i to dla tych dobrych wspomnień jeszcze jej nie wyrzucił a Ty nie masz jakichś pamiątek po byłych?

Gość gość
Nie mam nic,tylko jego twarz pamietam nigdy nic od niego nie dostałam,był a jakby go nie było,a może mi się wydawało ze miałam kogos..kiedyś spotkałam go w moim mieście przeszedł obok mnie i nawet nie mnie nie zauważył.

Gość gość
a to dlatego jesteś tak zazdrosna o wspomnienia narzeczonego to niedobrze wróży Twojemu związkowi zazdrość jest tu zupełnie nie na miejscu będziesz tak samo zazdrosna o jego matkę, rodzinę zrozum - ona była przez jakiś czas częścią jego życia ale to się skończyło i teraz Ty jesteś kimś ważnym w jego zyciu skoro mówisz o nim "narzeczony" ale wspomnienia, zwłaszcza miłe, zostają na jakiś czas w pamięci i nie da się ich od razy zresetować nie szukaj dziury w całym