Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej, dostaliście takie powiadomienie od allegro o długu

Polecane posty

Gość gość

Hej nick, Zapomniałeś wyjąć kluczyki ze stacyjki przed zatrzaśnięciem auta? Telefon został w domu, a gotówka w marynarce, którą nosiłeś wczoraj? Serio te urodziny brata Marka to dzisiaj? I te..-3,47, które miałeś zapłacić za Allegro, ale wypadło Ci z głowy? Zdarza się :) Ale mamy na to sposób! Podejmij wyzwanie! Zagraj w naszą wersję popularnej gry memory i sprawdź, czy Twoja pamięć zda egzamin! Ciekawy sposób na przypomnienie od długu, co?

Gość gość
nie rozumiem skąd ten mail. Zawsze było tak, że wpłacało się po przekroczeniu 10-złotowego salda.. Pomijam fakt, że pisząc w formie przypominania nigdy wcześniej o konieczności wpłaty mnie nie informowano. Dziwna praktyka..

Gość gość
niby tak, ale jak długo nie wpłacasz tej małej kwoty to też przypomną.

Gość gość
Tylko gdzie ta gra memory?

Gość gość
A, widzę :) jest link tylko miałem wyłączone obrazki :> memory.allegro.pl

Gość gość
Ich Regulamin mówi, że jeśłi saldo jest poniżej 10 zł, to należy zapłacić PO otrzymaniu maila z prośbą o zapłatę. PO otrzymaniu - a z treści wynika (użycie czasu przeszłego), że coś się miało zapłacić, ale się zapomniało i sugeruje się delikatnie, że mamy może kiepską pamięć (zagraj sobie w gierkę memory jakąś tam). Bezczelność moim zdaniem. W każdym razie zapłaciłem im, żeby się odczepili.