Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można liczyć na byłą?

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu odezwała się do mnie moja była z pytaniem czy mogłaby u mnie przenocować z koleżanką gdy przyjedzie do Warszawy bo mają tu coś do załatwienia. To dziwne bo rozstaliśmy się przeszło pół roku temu i muszę przyznać, że nie mieliśmy z sobą w zasadzie w ogóle kontaktu. Moja dziewczyna miała do mnie dużo żalu po rozstaniu, nasze relacje były tragiczne. Teraz wszystko się zmieniło, zachowuje się zupełnie inaczej, zdaje sobie sprawę, że chodzi o ten nocleg.Zastanawiam się czy mogę na coś liczyć z jej strony... Od rozstania nie miałem kobiety i chciałbym wykorzystać sytuację. Mam pytanie do pań, czy Wy w takiej sytuacji dopuściłybyście zbliżenie z byłym? Czy mam na co czekać?

Gość gość
gdyby mnie spotkała taka sytuacja i to ja bym była twoją była i sama bym nikogo obecnie nie miała to pewnie bym wykorzystała sytuację :)

Gość Kinky Ska
:D szuka naiwnego frajerka, NIE bądź łosiem, olej ją ! Liczysz na trójkąt w zamian za kilkugodzinny nocleg ? xD

Gość gość
Pewnie różnie to bywa,ja rozstałam się z mężem pięć lat temu po pięcioletnim małżeństwie a wcześniej byliśmy razem rok.Teraz on założył drugą rodzinę a ja samodzielnie wychowuję córę.Jak przyjeżdża w odwiedziny to za każdym razem lądujemy w łóżku. Stosunek do życia mamy diametralnie różny ale w stosunkach łóżkowych jest maestro,więc korzystam.

Gość gość
Nie liczę na trójkąt a na moją byłą. Wiem, że nikogo nie ma

Gość gość
Więc zobacz co z tego wyniknie.Może zamoczysz.

Gość gość
W ogóle spotkania z eks ,o ile rozstaje się para w dobrych relacjach i bez gniewu,najczęściej kończą się bzykaniem. Każdy chce sobie przypomnieć przyjemne chwile.

Gość gość
W ogóle spotkania z eks ,o ile rozstaje się para w dobrych relacjach i bez gniewu,najczęściej kończą się bzykaniem. Każdy chce sobie przypomnieć przyjemne chwile.

Gość gość
Kobieta raz rozgrzana nie stygnie.

Gość gość
No ja się ze swoją rozstałem w bardzo złych relacjach. Była kłótnia za kłótnią, wypominanie wszystkiego, masakra... Potem ona znalazła sobie innego faceta, szybko się z nim hajtnęła i wyprowadziła do innego miasta, Cieszyłem się że w końcu będę miał od niej spokój, sam też zacząłem korzystać z życia, niestety z eks byliśmy idealnie dopasowani seksualnie, nowe partnerki nawet się nie umywały to tego jaka była w łóżku moja eks. zacząłem łóżkowo za nią tęsknić i chyba podświadomie jakoś ją wywołałem, bo jak przyjechała w gościnę do rodziców to koniecznie chciała się ze mną spotkać i pogadać, powspominać. Wieczór zakończył się ostrym seksem, najśmieszniejsze jak mąż jej dzwonił i irytował się gdzie ona jest, bo z rodzicami czekają na nią z kolacją, a ta go jeszcze opieprzyła że jest u przyjaciółki, wróci późno i żeby jej nie przeszkadzał :D