Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO BUDOWNICTWIE Z UPRAWNIENIAMI ZARABIA SIE WIELKIE PIENIADZE TO NAJLEPSZY ZAWOD

Polecane posty

Gość gość
gość z 2014-05-13 Dobrze piszesz - masz w tym racje :) Nie mogłam pojąć po co kobita się chwali mężem z uprawnieniami :D :D :D Mam grono znajomych mgr inż. i w tym również współpracowników i nie znalazłam nikogo kto by się tym tak przechwalał jak koleżanka mężem i zarabiali - w zależności od inwestycji - bo nie projektowali tylko domków na wsi - o wiele więcej zarabiali momentami niż 5-6 tys. i nikt z tego tytułu się nie przechwalał ani np. mi w pracy nie mówił, że konstruktorom zazdroszczę bo oni skończyli kbi i zrobili uprawnienia a ja nie :) Nawet przełożeni nie podchodzą do tego tematu, ze skończyli niby prestiżowe studia - każdy w pracy jest ważny bo każdy pracuje. Autorka tematu sobie wyobraża nie wiadomo co i każdy jej musi zazdrościć - skoro jej mąż skończył kbi i ma uprawnienia :D :D :D Chyba tylko po to żeby samej połechtać swoje ego - jakiego to w jej oczach nie ma prestiżowego męża - normalnie celebryta - wow :D :D :D

Gość gość
pustostany są wśród nas ;)

Gość gość
ona sama tez jest kims bo skonczyla zarzadzanie i marketing

Gość gość
Może niektórzy dobrze zarabiają ale liczą wielkie obiekty, hale sportowe, wiezowce

Gość gość
tak - skończyła marketing i zarządzanie... aha :D :D :D czytajcie: 2014-05-13 gosc Skoro masz ta bajke to co tu robisz na cafe??? Prowo ODP.: to robie na kafe ze moj facet jest inzynierem kbi po budownictwie z uprawnieniami i moge siedziec na kafe bo tyle kasy mamy. Potem kolejna wypowiedź autorki tematu z : 2014-05-13 12:05:59 skonczylam zarzadzanie i marketing więc tez jestem mgr inz. praca nie jest czasochłonna ale nawet jak to chyba kasa rekompensuje wszystko

Gość gość
A najlepszy tekst autorki tematu: z 2014-05-13. Ludzie - po co studiować kbi tyle lat i norm ze wzorami na pamięć się uczyć ??? skoro "program komputerowy za niego wylicza wszystko a ludzie nam zazdroszcza ,że jest mgr inżynier i ma taką pozycje" buhaha :D :D :D sorrrryyy dziewczyno - ale nie masz pojęcia o czym piszesz :(

Gość gość
ehhh szkoda gadać na kafe - same bzdety ludzie wypisują jak w tytule tematu

Gość gość
niestety

Gość gość
wszyscy na wsi jej zazdroszcza i ona prawde pisze bo na wsi inzynier to jak lekarz

Gość gość
magister od marketingu ....to prestiz

Gość gość
ECH