Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTESCIE ZA TYM BY PARY HOMOSEKSUALNE WYCHOWYWALY DZIECI

Polecane posty

Gość gość

czemu ludzie sa przeciwni temu?? idzie mlode pokolenie na szczescie i zmienia te polska mentalnosc zasciankowa....

Gość gość
Buhahahhahahahaha A kto im ma te dzieci rodzic ??! Kolejne genderowe g...???

Gość gość
kobiety-tak mężczyźni -nie

Gość dłubiemy w nosie i zjadamy
lepsi tacy rodzice - kochający, niż dom dziecka. Mój mąż byłby dobrą matką, jest bardziej czuły i bardziej opiekuńczy ode mnie

Gość gość
ani jedno ani drugie ! NIGDY ! zboczone dewole chore psychicznie

Gość mataczzcz
chcesz zatem by dziecko widziało roznicę jaka stanowi maz i zona a dwaj faceci , albo dwie kobniety - chcesz by wychowywane w takiej rodzinie miało od poczatku wzorzec ze normalne jest to ze dwóch facetów sie kocha i spi w jednym łózku a w niocy jeden wkłada do d**y drugiemu ? tego chcesz ? to stawiasz idiotyczne pytania .

Gość gość
Elton John ma 2 zobaczymy co z nich wyrosnie .

Gość gość
Nie mam nic przeciw małżeństwom takich par, natomiast adopcji jestem przeciwna

Gość gość
Pewnie że tak, i tak wychowują bo dać sobie zrobić dziecko albo zapłacić desperatce by urodziła to żaden problem. Lepiej, żeby te dzieci funkcjonowały w uregulowanych związkach, żeby oboje partnerzy mogli o nich decydować jeśli chodzi o zdrowie, naukę czy bezpieczeństwo. Prawo jest dla ludzi a nie ludzie dla prawa. "Normalnej" większości takie przyzwolenie nic nie zmieni.

Gość gość
A kogo obchodzi wasze zdanie, własnych hachorow nie potraficie wychować.

Gość gość
geje od dawna wychowują dzieci: Woliński, Jacyków- oni i wielu innych mają dzieci, a wy się podniecacie nie wiadomo czym. a jak ktoś ma kasę, to może sobie wynająć "surykatkę"- taki Ronaldo np ma dziecko sam ze sobą, aczkolwiek jego orientacja pozostaje nieznana:D a co do adopcji, to mi to zwisa. w sumie to geje nic nie stracą na tym, że nie będą mogli adoptować tych polskich bachorów z FAS i IQ 95 z dna patologii społecznej

Gość mataczzcz
WYCHOWYWAC samemu dziecko posiadajac orientacje inną to coś zupełnie innego niz wychowywac dziecko we dwoje kiedy to razem sie mieszka zyje itd. a płec ta sama

Gość gość
Ale właśnie tak robią homoseksualne pary - dwie kobiety żyją razem, jedna daje się zapłodnić i wychowują dziecko razem, faceci płacą dziewczynie by urodziła dziecko jednego z nich i zrzekła się praw do dziecka, a kogo obchodzi, że samotny ojcec mieszka z kolegą. Takie fikcje są wokół Was, tylko poukrywane.

Gość gość
jak facet z kobietą sie macaja gdzies tam albo np jak sobie w domu tańczą i on złapie ją za doopke to jakoś nie jest to rażące ale jak wieczorem jeden facet drugiego będzie gmerał koło zada to juz jest niesmaczne