Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet ma szanse na zwiazek

Polecane posty

Gość gość

34 lata, ubiera sie nie modnie, nie pracuje, zyje z zasilku z rodzicami, na kazde zawolanie mamy jest, lekka niepelnosprawnosc- ale mimo wszystko facet jest BARDZO PEWNY SIEBIE! Bylam z nim, nadal mimo wszystko kocham, ale on zwerwal bo stwierdzil,ze chce byc sam!

Gość gość
A co ? Boisz się,że kogoś sobie znajdzie? No powiem,że nie brzmi ten opis zachęcająco ...( najbardziej mnie drażni to latanie na każde zawołanie mamusi) ...Co Cię do niego ciągnie ,że pomimo tych wad (które wymieniłaś ) nadal go kochasz ...

Gość gość
Tak, boje sie. Ja mam chyba parcie na zwiazek z nim, kocham- ale czy z litosci? Czy z przyzwyczajenia? Jestem atrakcyjna ale typowa domatorka, nie imprezuje, wiec boje sie ze juz nikogo nie znajde. Nie wiem co robic. Facet sie do mnie odzywa codziennie bo nie ma nikogo (kolegow, kolezanek) szkoda mi go, i tak po glebszym zastanowieniu- chyba moglabym z nim byc, tyrac ja na wszystko. Choc maschonistka nie jestem. On chce byc singlem, ja nadal kocham ale nie okazuje mu tego :-( poprostu jestem mila jako kolezanka, ale czy jest sens?

Gość gość
Babo...porąbało Cię ...Wyjdz do ludzi ! Boisz się,że będziesz sama ...a chcesz wejść w układ gdzie będziesz niańczyć 3 ...on + rodzice ...Twoje życie ...Wiem serce nie sługa i czasem nam rozum odbiera ...ale ja bym się 10 razy zastanowiła ....

Gość gość
Od dwoch dni zastanawiam sie, przyjaciolka mi odradza, jak i dobry kolega, i postanowilam tez was poradzic sie. Wiem ze to jest troche dziwne, jaka normalna rozsadna kobieta wpakowalaby sie w takie cos?! Chyba jestem nienormalna!

Gość gość
Piszesz ,ze jesteś atrakcyjna ...a on Ci jeszcze focha strzela ,że chce być sam ....Tej pewności siebie Ty mu dodajesz ...( skoro może mieć taką fajną babkę to może wszystko ) ...Słuchaj -a ten kolega to tak może martwi się z innych powodów ....;)

Gość gość
To ja juz nie wiem :-( czyli definitywnie zerwac kontakt?! Oj tak, napewno czuje sie wielbiony bo zawsze go wyslucham mimo ze on malo pyta jak mi dzien minal itp. jest pewny co do kontaktu bo wie ze nawet jesli milcze to jak on napisze czy zadzwoni zawsze odp.odbiore.

Gość gość
Narzeka na brak pracy, na zdrowie, ktore nie pozwala mu pracowac na ta chwile. Jak to powiedzial, chce byc sam, chce dojsc do siebie byc zdrowym pracowac i rozwijac sie dla pasji. Bez kobiet bo gardzi nimi. Eks pare lat temu go skrzywdzila.

Gość gość
Nie wiem,czy definitywnie zerwać kontakt ..Pewnie jak zobaczy ,ze się "oddalasz" to się będzie walczył o Ciebie ...Wez dziewczyno - Masz szansę na fajnego faceta a Ty wchodzisz w układ z bufonem-egoistą ...

Gość gość
A i jeszcze zapomniałam dodać ...nie myl miłości z altruizmem ...to się szybko może wypalić i zwalisz sobie życie ...

Gość gość
Nie.... No sorry, ale jak nie ma kasy to na co mu rodzinę zakładać.

Gość gość
Gardzi kobietami, a Ty za nim latasz???????!!!!!!!!! Nosz kurde większej desperatki nie widziałam, weż ty mniej za grosz honoru, co? Wstyd naszej płci przynosisz :-(

Gość gość
No macie racje pewnie :-) oddale sie od niego i poczekam na rozwoj sytuacji...gorzej bedzie jak nie zawalczy!

Gość gość
No nie....nie zawalczy....tej jeszcze na nim zależy....

Gość gość
Serce nie sluga. Dziewczyno odejdz! To facet ma zdobywac!!! Ile bedziesz jeszcze z siebie dawac i myslec? Az sie wykonczysz psychicznie? Mysl o sobie:-)

Gość gość
Dzwonil a ja glupia odebralam, ale chlodna bylam i skonczylismy rozmowe. :-(