Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooolkoooo

wózki 3 w 1 jakej firmy macie

Polecane posty

Gość gość
jeżeli mam być uczciwy, to teraz myślę, że wszyscy są głupi, no może z wyjątkiem tych jeszcze nienarodzonych, ale i na nich kiedyś przyjdzie pora!

Gość gość
no dobra, było kilku mądrych, ale oni już dawno nie żyją, albo siedzą cicho, no teraz już naprawdę pora na onanizm:/

Gość gość
My mamy chicco i bebecar

Gość gość
Ja przechodzilam przez kilka wozkow, i tak na wertepy euro cart byl super ale ciezki jak piorun, chicco trio tour genialny po miescie, lekki, skretny ale typowo miejski wozek, nie nadaje sie do lasu itp. Teraz mam espiro atlantic z pompowanymi kolami i jestem zadowolona, wozek latwo sie sklada jest dosc lekki, skretny, mozna spokojnie pojeździć po lesie. Ale jak miala bym go zmieniac to kupila bym ktorys z x landera ( uzywane sa po 400, 500zl) rewelacyjnie sie prowadza i sa praktyczne, mieszcza sie do bagaznika itp.

Gość gość
Ale niektorzy maja narrrrypane we lbie o ja pitole reklama jak reklama kobieto! A co mialo byc przedstawione jak w miedzyczasie laska pije kawe i maluje paznokcie?Przeciez cale zycie wozka nie pcha i nie pierze pieluch wez sie ogarnij albo zrob se dziecko bo na bank nie masz skoro nawet glupia reklama wozka dziala ci na nerwy.To sie leczy.A swoja droga wozeczek bardzo fajny.

Gość gość
Ja mam coto baby messina. Super wózek 3 w1, w miarę lekki, super się prowadzi i cena też przystępna. Jestem bardzo zadowolona:)

Gość gość
Teutonia be you. Super wózek 3 w 1. Dodatkowo fotelik tario. Nie do zdarcia :)