Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

FARMACJA ,ANALITYKA MEDYCZNA I POLOZNICTWO TO NAJAMBITNIEJSZE I CIEZKIE STUDIA

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

zgadzacie sie ze studiownie tych kierunk贸w to prestiz mimo ze nie zawsze kasa spora? ale warto studiowac dla podziwu ludzkiego..bo kazdy kto slyszy ze farmacje sie skonczylo albo analityke medyczna czy poloznictwo okazuje szacunek..tez tak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie, na po艂o偶nictwo mo偶e si臋 dosta膰 ka偶dy. Analityka medyczna to g***o nie studia, bo i tak zatrudnia si臋 technik贸w. Tylko farmacja jest jakim艣 presti偶em, ale praca potem za psi grosz, bo zatrudniaj膮 po studium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tytul technika nie znaczy nic dzis tylko studia sie licza a nie jakis technik analityka medyczna to jak medycyna i poloznictwo tez wiec nie srajcie ze kazdy sie dostaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na po艂o偶nictwo dostanie si臋 jak na piel臋gniarstwo KA呕DY, wystarczy 30% z matury podstawowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale nie kazdy skonczy kretynko poloznictwo jest na takim poziomie jak medycyna i sie studiuje na akademii medycznej bo siostra studiowala we wroclawiu to wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesli chodzi o farmacje - niestety magister po studiach musi konkurowac z technikami, bo pracodawcy czesto wisi, czy jestes mgr czy technik... ja po studiach 8 miesiecy pracy szukalam w miescie, gdzie zyje 300 tys. ludzi, az trafilam do apteki, gdzie wlascicielka mgr farm. zatrudnia samych mgr i dr farmacji, ja akurat robie doktorat teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po艂o偶nictwo jak medycyna? z kt贸rej Ty si臋 choinki urwa艂a艣 prowokatorko? po艂o偶ne to najni偶sza liga w medycynie, du偶o ni偶ej ni偶 piel臋gniarka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SPIEPRZAJ moja siostra konczyla poloznictwo na akademii medycznej we wroclawiu i dzis pracuje w klinice prestizowej i jest magistrem i zarabia kokosy na prywatnych porodach zal ci d**e sciska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buhahahahah :) to moja odpowiedz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ehehehe a pielegniarki beda jak lekarze bo od 2016 beda wypisywac recepty i podpisywac sie jako mgr na nich..ustawa weszla wlasnie

Udost臋pnij ten post

przed艂u偶anie recept wystawianych przez lekarza to jeszcze nie bycie lekarzem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 14 lat .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po艂o偶na ni偶ej ni偶 piel臋gniarka? Ehe, dowarto艣ciowujcie si臋 dalej, po艂o偶na mo偶e chocia偶 co艣 sama zrobi膰 i decydowa膰, a piel臋gniarka tylko ty艂ki wyciera i podaje leki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dop贸ki piel臋gniarki i po艂o偶ne b臋d膮 si臋 nosi膰 jak lekarze i por贸wnywa膰 do nich- nigdy nie b臋d膮 szanowane. Zrozumcie wreszcie 偶e medycyna to nie wasza liga...

Udost臋pnij ten post