Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FARMACJA ,ANALITYKA MEDYCZNA I POLOZNICTWO TO NAJAMBITNIEJSZE I CIEZKIE STUDIA

Polecane posty

Gość gość

zgadzacie sie ze studiownie tych kierunków to prestiz mimo ze nie zawsze kasa spora? ale warto studiowac dla podziwu ludzkiego..bo kazdy kto slyszy ze farmacje sie skonczylo albo analityke medyczna czy poloznictwo okazuje szacunek..tez tak myslicie?

Gość gość
nie, na położnictwo może się dostać każdy. Analityka medyczna to g***o nie studia, bo i tak zatrudnia się techników. Tylko farmacja jest jakimś prestiżem, ale praca potem za psi grosz, bo zatrudniają po studium

Gość gość
tytul technika nie znaczy nic dzis tylko studia sie licza a nie jakis technik analityka medyczna to jak medycyna i poloznictwo tez wiec nie srajcie ze kazdy sie dostaje

Gość gość
na położnictwo dostanie się jak na pielęgniarstwo KAŻDY, wystarczy 30% z matury podstawowej

Gość gość
ale nie kazdy skonczy kretynko poloznictwo jest na takim poziomie jak medycyna i sie studiuje na akademii medycznej bo siostra studiowala we wroclawiu to wiem

Gość gość
jesli chodzi o farmacje - niestety magister po studiach musi konkurowac z technikami, bo pracodawcy czesto wisi, czy jestes mgr czy technik... ja po studiach 8 miesiecy pracy szukalam w miescie, gdzie zyje 300 tys. ludzi, az trafilam do apteki, gdzie wlascicielka mgr farm. zatrudnia samych mgr i dr farmacji, ja akurat robie doktorat teraz

Gość gość
położnictwo jak medycyna? z której Ty się choinki urwałaś prowokatorko? położne to najniższa liga w medycynie, dużo niżej niż pielęgniarka.

Gość gość
SPIEPRZAJ moja siostra konczyla poloznictwo na akademii medycznej we wroclawiu i dzis pracuje w klinice prestizowej i jest magistrem i zarabia kokosy na prywatnych porodach zal ci d**e sciska?

Gość gość
buhahahahah :) to moja odpowiedz :)

Gość gość
ehehehe a pielegniarki beda jak lekarze bo od 2016 beda wypisywac recepty i podpisywac sie jako mgr na nich..ustawa weszla wlasnie

przedłużanie recept wystawianych przez lekarza to jeszcze nie bycie lekarzem.

Gość gość
Autorko ile masz lat?

Gość gość
Mam 14 lat .

Gość gość
Położna niżej niż pielęgniarka? Ehe, dowartościowujcie się dalej, położna może chociaż coś sama zrobić i decydować, a pielęgniarka tylko tyłki wyciera i podaje leki.

Gość gość
dopóki pielęgniarki i położne będą się nosić jak lekarze i porównywać do nich- nigdy nie będą szanowane. Zrozumcie wreszcie że medycyna to nie wasza liga...