Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot

Mój facet robi wszystko za mnie

Polecane posty

Gość gość
ja bym chciała móc nie pracować. ale nie chciałabym być na utrzymaniu faceta :o i nie mieć SWOJEJ kasy, którą mogę sobie odłożyć.

Gość KociKot
Ja jestem debilką?! To może jak ty jesteś taka jaśnie mądra to ty wymyśl mi jakieś zajęcie albo hobby jak taka cwana jesteś! Widzę że są tu osoby które mi troszkę zazdroszczą.

Gość gość
rysowanie, malowanie, fotografia, kaligrafia, czytanie książek, chodzenie do kina, szycie - wybierz sobie coś.

Gość gość
OMG to idź do pracy w swoim zawodzie. Albo do liceum dla dorosłych lub technikum uzupełniającego. Trwa to rok, max. dwa lata, po tym możesz iść do rocznej lub dwuletniej szkoły policealnej lub trzyletnie studia. Dla chcącego nic trudnego, lepiej chyba się dokształcić, niż siedzieć w domu i się nudzić??

Gość KociKot
Ja nie jestem na utrzymaniu faceta bo tak się składa że to ja w naszym związku mam więcej do powiedzenia

Gość gość
aha, zapomniałam - nauka języków obcych. masz tyle czasu, mogłabyś tyle rzeczy robić....

Gość ona z nie lada problemem
Ta zawodowke tez za ciebie skonczyl?

Gość KociKot
Nie umiem rysować ani malować, czytać ksiązek nie lubię, czasem z moim facetem chodzimy do kina a szyć też nie umiem a zresztą po co miała bym szyć?

Gość KociKot
W szkole byłam kiepska z języków obcych a zawodówkę sama skończyłam

Gość gość
temat to marne prowo 🖐️

Gość małamiiiii
to tak jak C***isałam, idź do technikum uzupełniającego na rok, albo do liceum uzupełniającego a potem do szkoły policealnej lub na studia jak zrobisz maturę. nie będziesz się nudzić, a zdobędzisz wykształcenie.

Gość gość
Autorka pisze" grodzone osiedle i w "te lato". Macie jeszcze wątpliwości, że to nie prowo?:-D

Gość KociKot
No może masz rację ale jest mały problem bo na maturze jest matematyka a ja z matematyki jestem beznadziejna :( ale może pójdę do takiej szkoły to oznam nowych znajomych bo jak się wprowadziliśmy do Warszawy to czuję się tu samotna i tęsknię za dawnymi znajomymi

Gość gość
Jak cię kopnie w d**e twój facet to wybacz ale zostaniesz z niczym. Nie wierzysz chyba że jakiekolwiek uczucie może trwać długo? Prędzej czy później się skończy i co wtedy zrobisz skoro nic nie masz i nic nie potrafisz, wykształcenia ani doświadczenia zawodowego też nie. Bo to że mówisz że nie jesteś utrzymanką i masz coś do powiedzenia nic nie znaczy. Jesteś utrzymanką i jedyne co wnosisz do związku to dawanie d**y. Nie pracujesz, nic nie robisz, dzieci też nie macie . No wybacz za mądra też nie jesteś skoro żadnej ambicji nie ma w tobie i nie potrafisz sobie znaleźć zajęcia. To chyba prowo jakieś bo nie wyobrażam sobie żeby to prawda miała być.

Gość KociKot
Ale prawda jest taka,że się mu sprzedaję za pare bluzek.

Gość KociKot
s********j podszywie prawda jest taka, że jestem z moim facetem z litości

Gość KociKot
Jestem ze wsi i we Warszawie czuję się jak dama w Paryżu.

Gość KociKot
Poprosze piwo ze sokiem

Gość KociKot
No czekam na te zamówienie.

Gość KociKot
Ej piszcie pod swoimi nickami a nie się podemnie podszywacie zazdrośnice! A i nie pochodzę ze wsi tylko z Ciechanowa. A co do tego że mój facet mnie zostawi to jak już pisałam to ja rządzę w naszym związku i co najwyżej to ja jego mogę zostawić!

Gość KociKot
johnego z lodem raz, albo nie ...

Gość ona z nie lada problemem
jestem szmata i nie dorownoje KociKot do piet

Gość KociKot
Te 5000 to on we 5 miesiecy zarabia. Zazdroscicie mi gupie szmaty zycia w looksusie, bo ja we niedziele we macdonaldzie happy meal'e spozywam cola popijajac, taka warszafka:-P a wczoraj pilam kawe na wynos, wynioslam ja ze domu kolezanki!

Gość KociKot
Te mieszkanie to wymyśliłam. Wynajmujemy ślepą kuchnię z pokojem w kamienicy. A marzymy o m. we grodzonym osiedlu.

Gość gość
odlezyny Ci się porobią

Gość gość
Ona to jeszcze nic ! ja zarabiam ponad 20 tyś i moja zona nigdy nie skalała się pracą, ale wisi mi to. Jest do mnie jak przylepiona i to mi pasuje. Wszędzie razem. I tylko misiu chcesz coś do jedzenia ? choć do mnie itd..wystarczy.. Ale mam inna d**ę na boku, z która przynajmniej mogę porozmawiać o biznesie, bo ta to myśli, ze pieniądze się same produkują hehe :)

Gość KociKot
Widzę że macie jakiś kompleks Warszawy ale ludzie ze wsi tak mają i widzę też jacy jesteście zazdrośni i zawistni że ktoś inny ma a wy nie!