Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Browar Fortuna produkuje pyszne piwa a ludzie i tak kupują Tyskie i Lech

Polecane posty

Czym to jest spowodowane? Niewiedzą że oprocz piw koncernowych, z Kompanii Piwowarskiej istnieją tez inne? :-o // // // // // //

Browar Żywiec produkuje Desperados, Freeq, Żywiec Żywiec to rozwodnione siki, smakują jak woda. Freeq i Desperados to nawet nie sa prawdziwe piwa. :-o Z czym do ludzi :classic_cool:

Gość gość
Ty sobie lepiej kup słownik, gimbaziaro.

Gość gość
ludzie kupuja tańsze piwa bo nie mają kasy A niestety w knajpach Tyskie czy Lech króluje - przynajmniej jeśli chodzi o piwo z nalewaka

Oj nie nazwałabym Tyskiego i Lecha tanim piwem - one kosztują prawie 4 zł. cena nie przechodzi tu jednak w jakośc. Lech to wodnista woda, Tyskie jest takie średnio znośne, i słabiutko wypada przy np. Lwówku albo Mirosławie, z których częśc jest od Tyskiego tańszych.

Gość gość
Kasia a Ty studiujesz, że ciągle na kafe siedzisz?

Gość gość
Katarzyno w takim razie jakie piwo z tych ogólnodostępnych polecasz? :) Nie ukrywam, że te wszystkie siki niezbyt mi smakują ale w większości sklepów niestety wybór jest jaki jest. I już lepszy kasztelan niż harnaś/warka/tatra. Jak idę do jakiejś lepiej wyposażonej knapjy to staram się zawsze brać coś nowego ( o ile tanie :P). Raciborskie jest dobre :)

Gość gość
myślę, że prawdziwym odkryciem byłoby znalezienie regionalnego browaru który nie produkuje lepszego piwa od tuskiego i lecha

Gość gość
Nie przepadam za alkoholem, są lepsze i zdrowsze rzeczy, ba 80% używek jest zdrowsza.

Gość gość
dla mnie każde piwo smakuje tak samo

Gość gość
co ty Katarzyna za brednie wypisujesz? Porównaj ceny w pierwszym lepszym markecie :P A ta powyżej - jak ci wszystkie piwa smakują tak samo to nie masz pojęcia o piwie. Może przejdź na inne napoje Najlepsze piwa w Polsce produkują browary regionalne, oprócz Fortuny - np. Amber, Ciechan, Lwówek Śląski, Kormoran, Cornelius

Co polecamz ogólno dostepnych piw? kazdy lubi co innego ale jak sie wypije np. Lwówek Ratuszowy a po nim Tyskie w celu porównania to tyskie wypada słabiutko, i chyba kazdy to przyzna. Z ogólnodostepnych piw polecam piwa z browarów takich jak fortuna, lwówek śląski, amber, ciechan, wszystkie można kupić w większych supermarketach jak na przykład Tesco, Leroy Merlin i podobnych, więc sa ogólnodostepne. Albo piwo gniewosz polecam, moje ostatnie odkrycie kupiłam niedawno w jakimś supermarkecie było w takiej dziwnej butelce. i jeszcze browar Namysłów. Tyle ze ja chyba jestem taką troche koneserką. Nie mam nic przeciw piciu takich piw jak Tyskie , mierzi mnie tylko, ze mimo iż polacy na potęge chleja piwsko to ograniczają sie do kilku wodnisto-rzygowych marek. ilez można? no tak, sporo ludzi pije jedynie w barach, a tam czesto tez nie ma za dużego wyboru..

"Porównaj ceny w pierwszym lepszym markeci" Lech w sklepie gdzie kupuje piwo - chyba 3,99 amber w tym samym sklepie 2 zł sporo piw z dobrych browarów tez za mniej niż te 4 zł. Tak wiec to prawda, koncernówki kosztują często drożej od małych browarów.

Gość gośctoja12344567
a od kiedy Leroy Merlin jesy supermarketem ? Gdzie szukać ? :D Na dziale łazienek czy boazerii ?

to był taki przykład. Napiszesz coś mądrego o piwie czy dalej bedzie mi wytykał literówki, nazywał gimbazą i udowadniał że nie znam sie na supermarketach?

Gość gość
Debilka wypowiadająca się na temat piwa. :D Tym gimbusiarom, to się we łbach poprzewracało. Ale nic to, matka wróci zaraz z pracy, będzie spokój.

nie mieszkam z rodzicami. Moze napisałbyś/napisałabyś jakis post o piwie, ulubionych rodzajach,markach? Masz w ogóle cos do powiedzenia czy tylko zasmiecasz ten temat?

Gość gość
A ha ha ha, Leroy Merlin to supermarket. I Wy dyskutujecie z tym dzieciakiem? Masakra.

Gość gość
Kasia, weź s********j do lekcji, bo żal du/pę ściska jak się czyta te twoje wypociny. Leroy Merlin supermarket. :D

Gość gość
Kaśka studiujesz?

Gość gość
Tak, studiuje. Superexpress i Fakt. :D

Gość wtoooooooooopaaa
Albo gazetkę z Leroy Merlin, ha ha ha ha.

Gość gość
A ja pijam właśnie tylko Fortunę. Najlepsza jest czarna, ale miodową też nie gardzę.

Temat jest o piwie. Nie, Leroy Merlin to nie supermarket. A teraz napisz post na temat piwa, o ile oczywiście mamusia pozwala c***ić To ze potrafisz spamowac i rozwalac temat to już udowodniłaś. jednak temat jest na temat piwa i nie jest jakas twoim prywatnym czatem. A więc wracając do tematu - lubicie Komes Poczwórny Bałtycki? Jeszcze w zeszłym miesiącu można go było kupić w Żabce 2 sztuki za 8 zł w promocji. Mi bardzo smakowało i je polecam, to browar Fortuna. Mimo iż jest bardzo mocne - ma 10% to nie było czuć w smaku alkoholu, tak jak jest to w innych mocnych piwach, tego obrzydliwego spirytusowego posmaku :-o . Smaczne, mocne, z dobrego browaru, ładna butelka, zostawiłam sobie na pamiątke, polecam.

"A ja pijam właśnie tylko Fortunę. Najlepsza jest czarna, ale miodową też nie gardzę." mam uraz do piw miodowych bo kiedyś takiego sie napiłam i bylo bardzo słodkie, az do obrzydzenia :-o

pomyłka, Komes Poczwórny Bursztynowy, tak sie nazywa to piwo, bałtycki to jest porter z tego samego browaru.

Gość gość
Kasia mieszka w akademiku

Gość gość
zamknij sie metaliczna suko przepchne ci o***t szlaufem i zmusze cie do wymowienia slow ***** metal, kocham eurodance i techno!

Gość gość
Kasia, kiedy transmisja na kamerkach??