Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Browar Fortuna produkuje pyszne piwa a ludzie i tak kupują Tyskie i Lech

Polecane posty

Gość gość
a kiedy się przyznasz, że jestes Lookrecją?

Gość gość
W akademiku? Chyba w internacie. :D :D

Gość bartoskz
tibidiridam za twoj usmiech wszystko dam tibidibiram chce byc z toba a nie sam

Gość glamore
to muj rap to moja żeczywistość jakie rzycie taki raP w nim zawarte jest szystko

co za żenada ja p*********** Temat jest o piwie. Macie coś do powiedzenia na ten temat? Już sie zaczeła rozwijac fajna dyskusja, kiedy wkroczyła zgraja trolli, czepiająca sie mnie ad personam i nie piszaca nic dotyczacego przedmiotu tematu. chciałam sobie podyskutować, więc uszanujcie to i piszcie o małych browarach w polsce, piwach z nich, a nie o głupotach. Załózcie sobie jakiś idiotyczny temat w którym bedziecie gadać na mój temat, ale stąd wypad.

Gość impregnowany na wiedzę
Katarzyna cierpi na poważne zaburzenia.Zdiagnozowaliśmy u niej piehdolca z przerzutami na musk oraz g***ogłowie, proszę ją ignorować.

Gość gość
dobrze Looki już się nie denerwuj, chceliśmy się tylko upewnić, że to Ty :)

Gość gość
Co za idiotka... fajna dyskusja na temat piwa. :D :D

"Co za idiotka... fajna dyskusja na temat piwa" tak, już zaczeła sie wymiana zdań na temat piwa, a wy ją przerwaliście tymi bzdetami o Leroy Merlin. dlaczego wypowiadasz sie w temacie w którym nie masz nic madrego do powiedzenia? Potrafisz to wyjasnić, durna babo?

Gość gość
Weź się dziecko do nauki lepiej.

Gość gość
Kasia, to bardzo oryginalny gimbus. :D

a potrafisz normalnie rozmawiać a nie ad personam? na każdy argument odpowiadasz niemerytorycznie, używając argumentów osobistych, a tym temacie ANI RAZU nie napisałaś nic madrego ani nawet na temat. tylko króciutkie posty-smieci.

Gość gostek lubelski
ja Królewski browar piję,czasem Perłę z kija, a moj szwagier tatre,harnasia,łomże,kasztelana,fujjj

Gość gość
Oj, Kasia jest mądra bardzo. Ona często pisze na temat metalu i piwa, to chyba świadczy o jej inteligencji, prawda?

Gość gość
Kasia bardzo chciałaby, żebyście z nią dyskutowali, a Wy sobie jaja robicie. Weźcie się w garść.

" Oj, Kasia jest mądra bardzo. Ona często pisze na temat metalu i piwa, to chyba świadczy o jej inteligencji, prawda?" Ad personam, nie na temat, po raz kolejny.

Gość gość
No bardzo poważny temat. Piwo z supermarketu Leroy Merlin. :D :D :D

Temat jest o przewadze piw z mniej znanych browarów takich jak Fortuna, a także piw rzemieślniczych nad piwami koncernowymi. Leroy Merlin wymieniłam jako przykład sklepu wielopowierzchniowego, i jest on najmniej ważną rzeczą tutaj. Przeczytałaś w ogóle posty w tym temacie, czy może to dla ciebie czarna magia? Masz coś do powiedzenia np. na temat piw z browaru Czarnków? Jesli nie, to po co cały czas sie tu wypowiadasz, mimo iż widac że nawet nie zrozumiałas tematu?

Gość gość
Dlaczego olewacie Kasię? Ona tak bardzo chce dyskutować.

"Dlaczego olewacie Kasię? Ona tak bardzo chce dyskutować." Ad personam, omijanie odpowiedzi na moje argumenty. i poczatkowo nikt mnie nie olał. to ty rozwaliłas mi temat, to już prawie nikt sie nie wpisuje.

Słuchaj, nie wiem czy jesteś upośledzona psychicznie, ale skoro nie potrafisz dyskutowac, tylko sie droczysz jak dziecko z przedszkola i irytujesz, to idź w cholere i juz nigdy nie wpisuj sie w żadnym moim temacie, zgoda?

Gość bukwa
Wiadomo, że koncernówki lepsze niż jakieś popularne siki ala Fortuna.Ja najbardziej lubię Harnasia.

Gość gostek lubelski
jak na mecz idę, to każdy browar wchodzi,w niedzielę portera piłem z żywca,a Garbarnia 10:0 wygrała:)

Gość gość
Kasia, to jest ktoś! Taka mądra, taką ma wiedzę... daje dobry przykład innym uczniom gimnazjum.

Gość gość
Wylali cię z KP, że tak jedziesz na Tyskie i Lecha?

Gość gość
Ja tam heinkena lubie w butelce. I Corone tez lubie. Daaawwnoo temu lubilam Piast Mocny ale nie wiem nawet czy takowy jeszcze jest dostepny. A i Ksiazece piwo tez bylo kiedys dobre. Ten Lwowek tez dobrze smakuje. Lech, Tyskie, Zywiec - srednio smakuja.

Gość gość
I u Pepikow sie kiedys kupowalo zacne browary ;-) Mieszkalam blisko czeskiej granicy. Jak sobie np organzowalismy wypad w gory z noclegiem w schronisku to najpierw do Pepikow do przygranicznego ichniego sklepu - zawsze po pare glow nas bylo - i kupowalo sie bronki a potem heja do schroniska (jesli byl jakis samochod a jak nie bylo dla wszystkich to jechal akurat ktos kto bylo zmotoryzowany, zabieral ze soba kilku pomocnikow coby taszczyli dobytek). Ach zlote, piekne czasy! Odgrywalo sie hejnal na takiej butelczynie jak ta lala. I byli tacy co na gitarze grali pod ten hejnal, byli piesniarze, bajarze, zielarze i wogole pocieszni ludzie bywali. Echh.. ckni mi sie troche tak jak w tej piosence Dzemu "Wehikul czasu"..

Gość gość
Kasia, gimbusie, sama do siebie piszesz? Żaal.

Gość gość
gdzie szukać w Leroy Merlin piwa? Oczywiście na dziale elektrycznym :)