Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co nieco o kobietach

Polecane posty

Gość gość

Czy dorzucanie na zejściu 6apb beta-ketonu będzie bezpiecznym mixem? Razem z 6apb poleci również 25I w niewielkiej dawce. Czy hydroksyzyna na uśpienie to dobre wyjście?

Gość gość
Panowie i ewentualnie Panie sprawę mam ostatni raz jak brałem (i właściwie to pierwszy) po 6apb bóle brzucha utrzymywały się u mnie do 3 dni niestety nie pamiętam co mogło być skutkiem tego bólu. Znaczy to że 6apb to k***a wiem %-D ale chodzi mi czy znane jest nam źródło tego bólu by móc przeciwdziałać i już zawczasu się leczyć niczym dwakace przed imprezą pamiętam że np. na mdłości towarzyszące wejściu 2CP pomagała mi pita mięta

Gość gość
Sort od znanego lubianego vendora koloru beżowego, nie jadłem żadnych eksperymentalnych rzeczy poza biskupem więc to r*******ie żołądka na pewno nie jest spowodowane żarciem.

Gość gość
W swoim życiu zjadłem kilkadziesiąt gramów 6-apb. Zawsze dnia następnego miałem c*****e zejścia (ale też nigdy nie poprzestawałem na pojedynczej dawce). Po zażyciu lub dnia następnego różne rewolucje żołądkowe typu sraka też jak najbardziej się zdarzały (bardzo często choć nie była to reguła). Bólów brzucha sobie nie przypominam a już na pewno utrzymujących się trzy dni. Może to coś, co wcześniej zjadłeś lub zanieczyszczony sort?

Gość gość
na jakimkolwiek zejściu wrzucanie beta-ketonu jest głupim rozwiązaniem, chociaż piszę to głównie jako teoretyk...... ;]