Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwe są powroty do ex ?

Polecane posty

Gość gość

czy uwazacie ze mozliwe sa powroty do swoich bylych partnerów ? uwazacie ze ludzie po czasie przemyslaja swoje bledy ?

Gość gość
up

Gość gość
są mozliwe

Gość gość
dla niektórych sa mozliwe

Gość gość
dla których od czego to moze zalezec ?

Gość gość
myslę ze są mozliwe sama takie miałam :)

Gość Annagabriela
Mój partner i ja wróciliśmy do siebie po rozstaniu. Myślę, że powroty są niemożliwe w sytuacji kiedy jeden z partnerów kłamał, zdradzał czy oszukiwał. Jeśli natomiast rozstanie przebiegło z klasą to powrót jest możliwy.

Gość gość
u mnie zdrady nie było żadnych oszustw tez nie, po prostu rozstalismy się nagle w sumie przez moje humorki :( teraz tego żałuje ale to on mnie zostawił...odezwał się po jakims czasie ale teraz cisza :(

Gość Annagabriela
W takim razie myślę, że jakaś szansa jest. Jeśli macie wspólnych znajomych, możesz im się zwierzyć, że żałujesz, że tak się stało i pracujesz nad sobą

Gość ewuska06111990
U mnie byl mozliwy. Bylam z chlopakiem 2 miesiace, jednak nasz zwiazek byl tak wspanialy ze gdy zerwal ze mna bo moglam byc w ciazy mialam depreche przez dlugi czas, tak wiem zachowal sie chamsko na szczescie w ciazy nie bylam. Poznalam chlopaka, bylam z nim 4,5 roku ale nadal brakowalo mi tego wczesniejszego ktory zawrocil mi w glowie, byl moim idealem. No i qrocil z irlandii dla mnie, zaczelismy sie spotykac, on przyjezdzal w weekendy co 2 tyg i pewnego dnia poinformowal mnie ze wroci do pl na stale jak zostawie tego z ktorym bylam 4,5 roku. Tragedia. Tak zrobilam to. Zostawilam. Wrocilam do ex. Oswiadczyl sie po pol roku, a 08.11.14 zostane jego zona. Oczywiscie zgrzyty byly mega na poczatku... Ale dalismy rade, jestem najszczesliwsza kobieta... Powodzenia

Gość Annagabriela
ewuska, nie wiem, czy dobrze wybralas :)

Gość gość
no własnie najgorsze jest to że nie mamy wspolnych znajomych :( nasz zwiazek tez był krótki tyle ze ja byłam po długoletnim zwiazku wiążac się z tym chłopakiem i własnie te drobne kłótnie a własciwie moje złe humorki były powodem tego ze ten poprzedni chłopak się ciagle do mnie odzywał i wzbudzał we mnie poczucie winy :( ten tego nie wytrzymał i mnie zostawił i chciałabym go odzyskac a nie wiem jak

Gość gość
up

Gość Annagabriela
Możesz sprawdzić czy zatęskni i odezwie się sam albo poprosić go o spotkanie i na kawie przeprosić za swoje zachowanie.

Gość gość
tzn odezwał się ale tak niby pod pretekstem czegoś wiec nie wiem czy to miało jakies znaczenie :(

Gość gość
ale odezwał się raz i teraz cisza :(

Gość gość
są możliwe jak najbardziej