Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są oburzeni wyborem Conchity, wylewają swoje żale w internecie

Polecane posty

Gość gość
więc może z twoja psychica coś nie tak, bo sama sobie przeczysz, i raz piszesz tak raz tak.zdecyduj sie na jedno.bo to co prezentujesz to jakaś schizofrenia.

Gość gość
posluchaj przychlascie- czytaj ze zrozumieniem, lyknij haloperidol to mina psychozy i troche sie uspokoisz i moze dasz rade zrozumiec to co do ciebie pisze. gdyby transy i pedaly nie narzucaly mi i innym swojego stylu zycia i nie nakazywaly innym traktowac siebie z wyjatkowym uznanien, gdyby nie nakazywaly aby dzieci w ramach tolerancji przebieraly sie za odmienna plec czy czytaly zboczone ksiazki n.t. pedalstwa w szkolach to nic by nikt do nich nie mial- zyja se i niech sobie zyja, ch*j mi do tego. ale jesli narzucaja mi to jak mam myslec i zyc czy wychowywac dzieci to musza liczyc sie z tym ze bede z tym walczyc i sie na to nie godzic. rozumiesz juz czy nawet caps lock i leki nie pomogly?

Gość krnąbrna czarna owca
Przecież Conchit powinien być zadowolony że sie o nim pisze,skoro zależało mu na zaistnieniu za wszelką cene, robimy mu przysługę. "Nieważne co piszą, byleby pisali ''...no nie?

Gość gość
a co do chorób-to wiesz, w USA w zeszłym roku zatwierdzili pedofilię jako jedną z orientacji,ale zrobił się szum i wycofali to.I tak wygląda wiarygodność.Kto ma większe wpływy i nacisk ten decyduje.

Gość gość
Nienawisc i zawisc wam rozumy poblokowala ? czy moze od urodzenia jestescie umyslowo ulomni ?

Gość gość
Wracajac do tematu Conchity : nie jest to artysta/artystka trafiajaca w moj gust, ale szanuje czyjas "produkcje" mowiac jednoczesnie : nie podoba mi sie. Nikt mnie nie zmusza, abym ogladala cos, co mi sie nie podoba. Tak samo nikt mnie nie zmusza aby byc wierzaca i chodzic do kosciola : to moj wlasny wybor. To tylko w komunizmie 100 procent ludzi bylo jednolicie za albo przeciw. Demokracja to wlasne zdanie ale i respekt dla pogladow innych, nawet gdy nie sa zgodne z moimi. Gorszy problem niz z Conchita Wurst mam z beznadziejnymi politykami - zyja na moj koszt, nie mam na nich wplywu, nie widac rezultatow ich dzialan, a czynnik beznadziejnosci przy ogladaniu ich w telewizji dosiega zenitu.

Gość gość
Zostawcie tą conchite w spokoju co ona was obchodzi? Wam to nic sie nie podoba a mi sie nie podoba jak wy narzekacie na wszystko i na wszystkich a sami nie jesteście lepsi za kogo wy ograniczone polaczki sie uważacie chyba za katolickie małpy

Gość gość
Mnie transeksualisci, homoseksualiści nie obchodzą niech sobie robią co chcą mi swojego punktu widzenia i orientacji seksualnej czy czegoś innego nie narzucą bo mi sie nie da nic narzucić gdy tego nie chce żyjemy w końcu w demokratycznym państwie prawnym