Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sdfxd

czyje to cyce w avku nikoli

Polecane posty

Przed chwilą, Mgła napisał:

Na jego przykładzie widać jaką jesteś hejterom, musisz się doczepić o byle co, byle mu dossrać i tym zrobić sobie dobrze. Kogo obchodzi czy ktoś ma kibel zapchany, czy odetkany? Ty namiętnie łaziłaś za nim i czepiałaś się jaki to z niego biedak.

Kobieto, skończyłyśmy. Możesz już nawet zacząć odprawiać msze jako pierwsza kobieta kapłanka przegrywów. Serio. 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Czego zazdrościć? Zaborczego gacha z dzieckiem? 🤦W jej przypadku zazdrość to już przegięcie pały i podważanie swojego ego 😜

No dokładnie. Ale mózg narcyzki tak funkcjonuje, nie inaczej.

Przed chwilą, Huldra napisał:

We własnym sosie zdechną. Nie wiem, kogo będą żreć. 

Mnie te trolle najbardziej wqrwiaja nie Lubie takiego tchórzostwa. Jakis synek ma po 15 kont i udaje tłum. I jeszcze z ciebie chora psychicznie zrobia ze próbujesz sie w tym połapać 😛no choroszcz 

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

25 minut pozostało wam. Po tym czasie wasze życie juz nie będzie takie samo.

Wtedy zacznie sie m jak milosc? 😛

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Jakby ktos mnie chciał zaprosić na jakies chrzciny czy coś to na nerwicy może wysłać zaproszenie 😛

Wszyscy cię zaproszą bo o niczym nie marzą tylko o awanturach które będziesz wszczynać na spotkaniach rodzinnych. 😅

Ona jest starą, grubą rozwódką, w fatalnej sytuacji materialnej, bez żadnych pozytywnych wspomnień nawet (mąż ją bardzo źle traktował, a prawdziwe życie miłosne i intymne jest dla niej fikcją). Ty - wiadomo. Pewnie twoje marzenia zostaną tylko marzeniami, które się nie spełniły. Obie jesteście w czarne du.pie. Ale jest was tyle i macie tyle zawziętości, że należy wam wreszcie na to pozwolić. 

Nigdy nie funkcjonował, bo jest zalany nienawiścią i żółcią. Ale chorym należy współczuć. 

Gdzie baba pójdzie? Gdzie będzie ujadać i obrażać? Przecież żadnych przyjaciół nie ma, kłamie, projektuje, śpi do południa i czas leci 🤪

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

25 minut pozostało wam. Po tym czasie wasze życie juz nie będzie takie samo.

Z przekąsem Cię żegnam. Bywałaś suką, Ale czasem mnie bawiłaś. Wszystkiego dobrego mimo wszystko. 

Kobieto, skończyłyśmy. Możesz już nawet zacząć odprawiać msze jako pierwsza kobieta kapłanka przegrywów. Serio. 

Nigdy nie mówiłam że mam szczęśliwe życie, w przeciwieństwie do Ciebie i że nie jestem przegrywem. Ty zaś zgrywasz tu  największego wygrywa i szarpiesz się z kobietą która faktycznie najwięcej tu zarabia, bo nie możesz tego przeżyć, a w rzeczywistości spędzasz godziny na jakimś gófnianym forum dla przegrywów. Coś jedno z drugim się nie klei, ale chwal się mi to wisi. Nigdy na mnie to nie robiło wrażenia że ludzie się czymś chwalili, byle byś tylko innych nie starała się ośmieszyć, ale Tobie na chwaleniu się nie kończy,  to za mało na kompleksy narcystyczne.

• Like 1

Ja yebie, znowu przywrócili te utrudnienia przy rejestracji xD Nie da się już normalnie zarejestrowac. Trzeba ciągle ip zmieniać, musiałem się z drugiego urządzenia zarejestrowac..,Kurfyyy

1 minutę temu, Get Out napisał:

Wszyscy cię zaproszą bo o niczym nie marzą tylko o awanturach które będziesz wszczynać na spotkaniach rodzinnych. 😅

Hahaha będę tęsknić za ta indolencja umysłowa i brakiem elementarnego rozumienia 😛 w zyciu doczesnym nie mam przypadków takich głąbów którym muszę tłumaczyć kazdy jeden tekst 

Nigdy nie funkcjonował, bo jest zalany nienawiścią i żółcią. Ale chorym należy współczuć. 

Gdzie baba pójdzie? Gdzie będzie ujadać i obrażać? Przecież żadnych przyjaciół nie ma, kłamie, projektuje, śpi do południa i czas leci 🤪

Została mi godzina i 23 minuty do randki, posiedzę z wami jeszcze i się pośmieję. Ale najpierw muszę kurczaka wyfiletować… 🌹

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Z przekąsem Cię żegnam. Bywałaś suką, Ale czasem mnie bawiłaś. Wszystkiego dobrego mimo wszystko. 

🤧 żegnaj 

Przed chwilą, big babofol napisał:

Ja yebie, znowu przywrócili te utrudnienia przy rejestracji xD Nie da się już normalnie zarejestrowac. Trzeba ciągle ip zmieniać, musiałem się z drugiego urządzenia zarejestrowac..,Kurfyyy

Może masz na ip bana

no temat tutejszej down-moderacji i rejestrowania sie to kolejna bajka 

Ona jest starą, grubą rozwódką, w fatalnej sytuacji materialnej, bez żadnych pozytywnych wspomnień nawet (mąż ją bardzo źle traktował, a prawdziwe życie miłosne i intymne jest dla niej fikcją). Ty - wiadomo. Pewnie twoje marzenia zostaną tylko marzeniami, które się nie spełniły. Obie jesteście w czarne du.pie. Ale jest was tyle i macie tyle zawziętości, że należy wam wreszcie na to pozwolić. 

Niby kto jest rozwódką Hugh? Ty?😅 Wkrótce będziesz. Nie projektuj na kimś swojej zazdrości i do roboty leniu, bo stary z chałupy z Pomorza walizkę wystawi i poszuka młodą zgrabną dziewczynę. Nie rudego fałszywego wariata 😅

1 minutę temu, big babofol napisał:

Znowu Dumbo 🤦

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Hahaha będę tęsknić za ta indolencja umysłowa i brakiem elementarnego rozumienia 😛 w zyciu doczesnym nie mam przypadków takich głąbów którym muszę tłumaczyć kazdy jeden tekst 

Myślę, że czas umożliwić powrót gazeli biznesu i niech się kręci z resztą 😉 

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

🤧 żegnaj 

Niech ci kółko w wózku nie sprawia problemów. 

• Sad 1

Niech sobie żyje jak chce, co mnie to obchodzi? Ty przewyższasz ją w hejcie ilościowo i jakościowo, ona często nie robi tego na poważnie nawet.

Rycie na Facebookach i wyszukiwanie smaczków o kimś że ktoś niby sypiał ze swoim ojczymem, to jest już szczyt gófniarstwa, nikt Cię już nie przebije wygrywko.

I niech to do Twojego pustego łba dotrze że nie jestem z nikim bo sama nikogo nie szukam tak naprawdę, bo nie mogę. No ale Ty lepiej wiesz bo masz karty tarota mamusi. Żenada

Niby kto jest rozwódką Hugh? Ty?😅 Wkrótce będziesz. Nie projektuj na kimś swojej zazdrości i do roboty leniu, bo stary z chałupy z Pomorza walizkę wystawi i poszuka młodą zgrabną dziewczynę. Nie rudego fałszywego wariata 😅

Nie emocjonuj się już, gruba 😉

9 minut temu, draże korsarze napisał:

a skończyło sie z nawalaniem w srodku nocy z bezrobolami

Kruliczek nie jest bezrobotna bo nie szuka pracy. Jest osoba niepracujaca bo jest na utrzymaniu swojego alter ego hefnera

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

Została mi godzina i 23 minuty do randki, posiedzę z wami jeszcze i się pośmieję. Ale najpierw muszę kurczaka wyfiletować… 🌹

O 23 będę w domu.. Na privie się umówimy i pogadamy. Szkoda, że daleko jesteś, mąż wyjechał, to wpadłabyś pogadać, a dom mam duży, więc nocleg by się znalazł 🤗😍

2 minuty temu, Huldra napisał:

Ona jest starą, grubą rozwódką, w fatalnej sytuacji materialnej, bez żadnych pozytywnych wspomnień nawet (mąż ją bardzo źle traktował, a prawdziwe życie miłosne i intymne jest dla niej fikcją). 

A ci liczni kochankowie na ambonie?

O 23 będę w domu.. Na privie się umówimy i pogadamy. Szkoda, że daleko jesteś, mąż wyjechał, to wpadłabyś pogadać, a dom mam duży, więc nocleg by się znalazł 🤗😍

Hihi…chałupę masz dużą powiadasz. Lubię duże posiadłości… z chęcią kiedyś wpadnę 💜

Przed chwilą, sdfxd napisał:

Kruliczek nie jest bezrobotna bo nie szuka pracy. Jest osoba niepracujaca bo jest na utrzymaniu swojego alter ego hefnera

A kiedyś będzie musiała ją poszukać, bo staż pracy i hejtowania nie liczy się do emerytury 😜

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Odbij. 

Dokładnie to zrobię. Życzę Ci znalezienia pracy i oczywiście znalezienia pomocy w nałogu. 

Miłego wieczorku. 

1 minutę temu, Huldra napisał:

Nie emocjonuj się już, gruba 😉

To ty się podniecasz innymi. Masz paskudną energię i jesteś złym człowiekiem, dlatego nikt cie nie chciał i nie chce 🤪😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się