Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są oburzeni wyborem Conchity, wylewają swoje żale w internecie

Polecane posty

Gość gość
Kobieta czy mezczyzna czy dwa w jednym to czlowiek i nikomu nic do tego !mozecie pluc ile chcecie, a sukces to sukces i nic tego nie zmieni :P

Gość gość
Eurowizja to polityka. Myślicie że Europie nie zależy na tym by w Polsce wygrała inna partia niż pis? Tu jest jeszcze sporo do zrobienia a pis mógłby za wiele dobrego zrobić. Tzn dla nas dobrego a dla masonerii złego-wiadomo o co chodzi prawda?

Gość gość
Conchita jest szczesliwa mezatka ,slicznie spiewa,odnosi sukcesy i ma gdzies co o niej mowia :P i dobrze tak bo wasza dyskryminacja wcale jej nie interesuje wiec ugryzcie sie w dupcie zazdrosnicy :P

Gość gość
To nie jest kobieta debiluuuuu

Gość gość
Mężczyzna też nie :p debilu:D

ja osobiście uważam że były lepsze występy a polski występ powinien być w pierwszej 10-tce i tyle

Gość gimbo 25 lat
cholera wie co to za dziwadło jest,raz mowią że kobieta,raz że facet?ale ja mam to w doopie,nie oglądam tego festiwalu od lat,i ogólnie śmieję się z takich tworów...

Gość gość
Conchita ma meza ,jest Francuzem ,zawodowym tancerzem ;) jest szczesliwa mezatka ,pieknie spiewa i odnosi sukcesy :D jest niezalezna i nie interesuje jej co inni o niej mowia :D jedni uwazaja ja za mezczyzne , inni za kobiete , a ona sie tylko z tego smieje i ma to gdzies :)

Gość gość
To coś złamało zasady Eurowizji! Ponieważ każdy wiedział że to facet a tylko na potrzeby TV zakłada sukienkę i długie włosy i sztuczną brodę!!! Gdyby wystąpił jako Thomas ciekawe jakie miejsce by zajął??? To było nie fair w stosunku do pozostałych uczestników Austria powinna zostać zdyskwalifikowana za łamanie zasad!!!!!!

Gość gość
A facet w sukience to nie czlowiek ? Co to za dyskryminacja ? Mezczyzni juz od dawien dawna przebierali sie za kobiety ,bo kiedys kobietom nie wolno bylo wystepowac na scenie. Ja juz kilka razy bylam na wystepach kabaretu mezczyzn (8-10) poprzebieranych za kobiety i zawsze jak nadarzy sie okazja chetnie znow ich zobacze :)

Gość gość
Concia była tak wzruszona że aż jej się jaja spociły :D widzieliście ten kwejk?:) na drugi rok wyślemy Bęgowskiego przebranego za psa (bo za samą kobietą to za słabe już nie chwyci) albo za kozę i wygraną mamy w cuglach ;)

Gość gość
Heh,jeśli tak mają wyglądac faceci po wyzwoleniu kobiet, to ja juz wolę wrócić do prania skarpet ręcznie

Gość gość
Europa idzie na dno jak Titanic

Gość gość
Nie oglądam eurowizji od wielu lat, nie jestem jeszcze kompletnym muzycznym debilem. A przybranie nazwiska Kiełbasa to przecież sprowadzenie oglądających do poziomu idiotów.Choć odpowiedniejsze byłoby ''kaszana''

Gość gość
Gdyby wystapił jak Thomas pewnie nie zająłby zadnego.Nie dał rady zrobić kariery gdy był sobą. Z tego wynika że wokalne umiejętności takie sobie, jedynie na kontrowersji daje radę wypłynąc.

Gość gość
oj tak, wypłynął ...niczym g***o na powierzchnię (chciałam napisać wody, ale czy eurowizja to woda? raczej szambo)

Gość gość
"To cos zlamalo zasady Eurowizji" ??? Puknij sie w glowe :P moze cos ci sie zaswieci nie ty ustalasz zasady i nie ty decydujesz o nagrodzie - na szczescie. Tak moze mowic tylko ktos mocno ograniczony umyslowo :( widziales w zyciu cos wiecej jak jak wlasne podworko czy gmine ?

Gość gość
a Wy ciagle o tym samym ??Ja p*****le.. :O

Gość gość
gość A facet w sukience to nie czlowiek ? x pewno że człowiek, czy ktoś mówi że nie? Tylko żeby wygrać za sam fakt że się ktoś przebrał, to chyba przegięcie nie? w koncu to jest ''niby'' konkurs piosenki ..

Gość gość
Gdzie tam złamało zasady eurowizji-przeciez każdy wie, że eurowizja to narzędzie ideologiczno polityczne, polizało toto tyłek najbardziej wpływowego lobby (homolobby) więc oczywista że musiało wygrać.Tak było ustawione z góry i spoko, nie ma się czym emocjonować.Następnym roku wygra para-on 60 lat ona(on/ono/one)-4 i 12 lat.Na przykład.I znów będzie o kroczek ''do przodu''.I tak powolutku aż do skutku.

Gość gość
Conchita jest szczesliwa mezatka , pieknie spiewa , odnosi sukcesy , jest niezalezna i godna podziwu ;) przede wszystkim ma GDZIES to co o niej mowia i pisza :P

Gość gość
gość Yeee,zobaczyłaś kolorowe paciorki i się zachwyciłaś? To mało Ci trzeba żeby Cię oczarować-w głowę się już nie pukaj, tam się już raczej nic nie zaswieci...

Gość gość
K***a!!!!zamknac mordy o tym czyms. Ile mozna????!!!!!

Gość gość
Hahaha, facet jest '''mężatką'', taaa. puknij się dziecino (a lepiej nie, bo i tak tylko głuchy odgłos pustostanu ;) ).On jest po prostu zwykłym gejem,żyjącym w homo związku a nie żadną ''mężatką''. I żaden artysta nie ma gdzieś co o nim piszą, oni tym żyją. Po co się występuje jak nie dla publiczności kretynko?

Gość gość
Rzeczywiscie :D to nie byl konkurs piosenki tylko konkurs przebierania sie :DDD i nagrode przyznano za najlepsze przebranie sie :D zawisc,zawisc do potegi :( tepacy ograniczeni umyslowo :O

Gość gość
Pewnie na stare latka, wyląduje w jakimś altesheimie i nawet nie będzie wiedział czym w ogóle jest czy facetem czy kobietą,

Gość gość
Zal człowieka ,po prostu go żal. Nic poza tym.

Gość gość
A ja boje sie takich ludzi. Pracuje w szpitalu i natknelam sie na tego typu czlowieka. On zwariowal , na koncu nie wiedzial kim jest kobieta czy meszczyzna. Uwazam, ze lekarze eksperymentujacy genetyka i hormonami sa opetani przez zlo...

Gość gość
...a mordy im sie tak rozdarly , ze moga opluc caly swiat ... ha ha ha Cochita sie tylko smieje z takich umyslowo ograniczonych ograniczonych ludzi ;)