Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukac faceta?

Polecane posty

Gość gość
Znaczy 30kg wiecej...lubie wpierd@lac i dlatego tyle waze

Gość gość
Miloscia mego zycia jest zarcie.........

Gość gość
A i lubie sexing rimming masturbating etc

Gość gość
Nie ukrywam, lubię jeść, ale z nadwagą nie mam problemów :D

Gość gość
A jak widze czekoladki to wpierd@lam jak swinia az sie pozygam

Gość lanser
w nowej ulotce biedronki od tego tygodnai mają być faceci. bedą stali na regale obok pieczywa. kiedy bym tu nie wszedl to zawsze ktos zalozy temat z tym kretynskim pytaniem :D

Gość gość
o nie, w takim razie muszę tu częściej wchodzić, bo może w innych tematach padły jakieś odkrywcze odpowiedzi! :D Podejrzewam, że nawet gdyby w biedrze byli faceci to nie byłoby mnie stać!

Gość lanser
jak może być jakaś odkrywaca odpowiedz na takie pytanie ? wez ty rusz glowa wreszcie, dopoki ich sprzedawac nie zaczna to takiego miejsca nie bedzie. boko haram ma do sprzedanai ale niestety dziewczynki moze wyslij im majla ze potrzebujesz faceta :D

Gość gość
no nie wiem, odkrywcza odpowiedź typu "stój przy męskiej toalecie i udawaj że zgubiłaś szkło kontaktowe" :D Teoretycznie większość facetów powinna zagadać jakbym udawała że czegoś szukam :D Boko Haram? Nawet gdyby mieli faceta to aż strach kogo by wysłali!

Gość lanser
Teoretycznie większość facetów powinna zagadać >>albo beda ci dawali po 2 zl bo pomysla ze jestes babcia klozetowa i zbierasz oplate. duzo osob tam przewijajacych sie moze byc po spozyciu wiec nie wiem czy to takie "odkrywcze". no i jakie to romatyczne poznac sie w toalecie :D

Gość gość
Nie w toalecie a pod toaletą! :D A poza tym, kurde, raczej nie wyglądam na babcie klozetową! A poza tym to był tylko taki przykład na niestandardową odpowiedź gdzie można poznać faceta :D

Gość lanser
a jak wyglada babcia klozetowa :D nie wiedzialem ze maja jakas wspolna ceche w wygladzie. no to stoj pod ta toaleta zycze powodzenia :D jak nastapnym razem ktos zapyta o to gdzie poznac faceta to napiszesz czy taleta sie sprawdzila :D

Gość lanser
tak na marginesie jak tam dlugo postoisz to Twoj zapach moze odstraszac tych facetow :D

Gość gość
przede wszystkim wkurzają mnie wypowiedzi bez sensu i nie na temat, jeżeli ktoś zadaje pytanie należy odpowiedzieć na temat nie p... głupoty.jestem po 40 i swoją drugą połowę wnalazlam na necie,jestesmy 3 lata wykupione od byłego męża mieszkanie,wyremontowane na wysokim poziomie przez mojego nowego,dzieci moje i jego się dogaduja ja też nie mam problemu.szukaj wszędzie tylko ze zdrowym rozsądkiem powodzenia