Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ja nallepszego zrobiłam:( Nałożylam na brwi hennę a wyglądam jak kominiarz.

Polecane posty

Gość gość

Chciałam ładnie wyglądac. Normalnie się nie maluję. Mam bardzo delikatna urodę. Jestem blondynką z jasną karnacją i jasna oprawą oczu. Postanowiłam, że nałożę hennę żeby przyciemnic odrobine brwi. Wyszło strasznie:( Nie wiem jak to zmyc:( Mam czarne kreski na brwiach!!! Plus zafarbowaną skórę. Boże, jak sie pokażę

Gość gość
wrzuc zdjecie. moze nie jest az tak zle

Gość gość
To cie nie bede roochal za ta glupote :-)

Gość gość
Nie będę wrzucac zdjęcia, jeszcze ktoś mnie rozpozna. Jest tragicznie. Z bardzo jasnych brwi w kolorze włosów (też naturalny jasny blond) stały się czarnymi kreskami. Umarłam jak to zobaczyłam. Chciałam się upiększyc na jutrzejszy przyjazd mojego Chłopaka!!!!

Gość gość
próbuj czyms tłustym zmyc a posmarowałaś przed farbowaniem czymś tłustm ?

Gość gość
No to się upiększyłaś... :D

Gość gość
Moja koleżanka ma naturalne włosy w odcieniu platnowym, jasną skórę i jasnoniebieskie oczy i od jakiegoś czasu sobie robi brwi na ciemny brąz i wygląda bardzo dobrze. :P Pewnie przesadzasz. Nawet w Potopie wszyscy zachwycali się Oleńką bo miała blond włosy i czarne brwi!

Gość gość
może zmyj to zmywaczem do paznokci albo rozpuszczalnikiem, chyba nic się nie stanie? :-/

Gość gość
Facetowi nie staqnie jqk to obaczy

Gość gość
wrzuc zdjecie samych brwi

Gość gość
Zmywacz do paznokci to nie wiem czy to jest dobry pomysł:( Trzymałam tę hennę 15 minut. Próbowałam ją zmyc mydłem, potem szamponem, teraz nałożyłam ten tłusty krem i liczę, że może odrobinę to złagodzi. Dziewczyny nie wiem co sobie myślałam kupując hennę w czrnym kolorze! Chcialam podkreślic spojrzenie. Ja nie jestem plantynową blondynką a raczej taką jasną, z pasemkami w złocistym odcieniu (naturalna) plus niebieskie oczy i bardzo jasne brwi w kolorze pasemek:( Załamka, co ja sobie zrobiłam z twarzą. Wyglądam nienaturalnie.

Gość gość
ja zawsze jak robię se henne i mi za ciemne wyjdzie to nakładam spirytus (może być też woda utleniona) na wacika i tak trę/trzymam na brwiach przez jakiś czas.

Gość gość
Dziękuję Wam za pomoc. Idę dalej walczyc do łazienki. Moze jakoś wodą utlenioną je potraktuję... Nie wiem co mam zrobic, głupia chciałam sie upiększyc

Gość gość
15 minut?? łojezu... Krem tłusty, coś do zmywania makijazu i szoruj, szoruj, szoruj

Gość gość
wrzuć fotę i zamaż twarz. Taż żeby było widać tylko brwi i włosy, może jednak nie ma tragedii tylko Ty widzisz taką szokującą różnicę

Gość gość
wiem ze szampon przeciwłupieżowy ściągą farbę do włosów może spróbuj