Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda2012

co myslicie o 20 letniej dziewicy

Polecane posty

Gość female20
mloda jestes młoda:) nie marnuj sobie życia na własne życzenie i nie odbieraj sobie szczęścia, na które każdy zasługuje. Pozdrawiam, jak dziewica dziewice:) mam nadzieję że zastanowisz się na tym.

Gość mloda2012
ja tam do jego syna nic nie mam, moge byc ta 2. tylko on moze nie byc pewien co do moich uczuc, dlatego daje ten czas bym sie zastanowila, czy jestem pewna tego uczucia.bo to nie bylby latwy zwiazek, jestem mlodsza. a zebym rzucila studia, to by nie chcial, wie ze jestem odpowiedzialna, on tez pracy nie zostawi.

Gość mloda2012
dziekuje famale20 :-)

Gość gość
Ona się nad tym nie zastanowi, bo żyje w wyimaginowanym świecie, facet tak nią manipuluje, że tylko rozczarowanie spowoduje że przejrzy na oczy, tylko że wtedy może być już za późno... to się nazywa toksyczny facet. Żaden rozsądny facet nie powie że kocha i nic nie obieca jeśli nie będzie mógł być z kobietą, no chyba że zależy mu na wykorzystaniu, to wtedy powie wszystko co chce kobieta usłyszeć... i tu mamy tego przykład, idealny przykład manipulacji i naiwności.

Gość gość
Co boisz się zrobić taki test? Boisz się rozczarowania? Gdyby on chciał być z Tobą to zaproponowałby Ci zebyś przyjechała i tam podjęła studia... zachowujesz się jak typowa kochanka, one też naiwnie wierzą w to że facet z którym sypiają zostawi dla nich swoją rodzinę, a tak się prawie nigdy nie dzieje.

Gość mloda2012
nie umiem przestac Go kochac. jezeli by wyjechal to byla wykorzysta to w sadzie, a glupi nie jest.

Gość mloda2012
tam gdzie mieszka, nie ma mojego kierunku studiow i tak jestem najblizej Niego jak sie da. jestem tez mlodsza i wlasnie nie chce by wyszlo, ze mnie do czegos zmusza. poczekam te pare lat.

Gość gość
Fakt, on głupi nie jest bo ma w rezerwie naiwną małolatę, tłumacz go tłumacz i tak już jesteś w bagnie po uszy i szkoda ci to tłumaczyć, bo nic do ciebie nie dotrze, a szkoda...

Gość gość
Poczekasz te pare lat? Czego się boisz? Bo skoro nie chcesz jechać do tej swojej wielkiej miłości, to rozumiem że sama nie jesteś pewna swoich uczuć i coś cię blokuje, wiem że to strach, ale przed czym?

Gość mloda2012
jechac do niego moge, ale studiow nie rzuce bo to by bylo glupie. glupia nie jestem, tylko zakochana.

Gość gość
Szczerze mowiac zbyt madra tez nie jestes skoro zyjesz w swojej bajce, ale to twoje zycie i twoje wybory... jak ja bylem zakochany to nic mnie nie powstrzymalo przed byciem z ta kobieta, choc wszyscy mi to odradzali i mieli racje, ale chcialem sam sie o tym przekonac i przekonalem sie. Zrob mu ten test i dowiesz sie na czym stoisz, moze dotrze do ciebie ze ten facet to zwykly manipulant i nie warto tracic czasu. Powodzenia.