Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę się zabić...!

Polecane posty

Gość gość

Pisząc to płaczę,bo tak naprawdę nie wiem co już robić. Nigdy nie miałam i nie mam prawdziwych przyjaciół. Niedawno się o tym przekonałam. Przyjaźniłam się z 2 ,,pseudo'' przyjaciółkami. W ostatnim czasie wszystko zaczęło się psuć. Robiły mi wyrzuty, obrażały się byle o co. Kiedy przychodziłam do szkoły nie raczyły powiedzieć nawet cześć. Przerwy spędzałam samotnie, w kabinie toaletowej płacząc, lub rozmawiając z koleżanką. W domu byłam cała w rozsypce. Czułam, że nie jestem nikomu potrzebna... Zawsze byłam wobec nich fair, wspierałam, byłam miła...Kasia była mi bliższa, zawsze wzorowa uczennica, przyjaźniłyśmy się od dawna, Zuzia doszła do nas ok rok temu... Kasia zawsze z nią siedziała, pomimo tego, że ja byłam jej bliższa..Nie rozumiałam tego, ale akceptowałam bo zależało mi na niej, Zuza siedzi z nią ponieważ ma z tego korzyści, zawsze dostaje same 5, bo Kaśka jej pomaga.Ostatnio byłyśmy na mszy, w połowie dziewczyny wyszły nic nie mówiąc czy nie mam ochoty iść z nimi....Tydzień temu zrobiły mi wyrzuty, że nie mogę iść na projekt,a były takie czasy, że mies się nie spotykałyśmy bo jedna nie mogła...Tego samego dnia odebrałam telefon on Kaśki, ale mówiła Zuza, rozkazując co muszę zrobić... Dziś totalnie mnie olewały.. Czułam się jak 5 koło u wozu.. Miałam przyjść po Kaśkę,bo szłyśmy razem na zajęcia plastyczne, nagle zadzwoniła do mnie mówiąc, że wychodzi na dwór z Zuźką oraz mam po nia nie przychodzić...To był cios prosto w serce...Zawsze spotykałyśmy się razem...Nie wiem o co im chodzi... Każdy radzi mi,abym je olała, nie prosiła o wybaczenie tak jak zwykle... Codziennie zadaje sobie pytanie, dlaczego nikogo nie mam, co jest ze mną nie tak???... Siostra mówi, że być może zazdroszczą mi urody (one same nie są zbyt urodziwe, brat określił pasztety.).......Co mam zrobić ?

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Kupic bulki do pasztetu i pomidory

Gość gość
podaj napiszę...

Gość gość
:)

Gość gość
pomoże ktoś ? :(

Gość 85gość
Wierze że fla Ciebie to oromny problem zawiodlas sie na osobach z ktorymi dzieliłas swoje życie. Ale zadtanow sie czy te osoby sa ci do czegos potrzebe.. Sama potrafisz o siebie zadbac. a to jak one cie traktuja swiafvzy o tym jak plytkimi osobami sa... Rozejrzyj sie wokol ciebie jest tylu rzyczliwych ludzi. Czemu nie spedzic troche czasu z kolezanka z ktora ostatnio rozmawialas czy z siostra. Te dziewczyny nie sa pepkiem swiata. I nie powinnas sie dac tak traktiwac. Wg mnie byl tam chytrze uknuty spisek jak cie sie pozbyc. Nie daj im satyswakcji z tego pokarz ze potrafisz dobrze bawic sie bez nich powodzenia

Gość gość
Masz twardy dowod na to, ze ta Kaska nigdy nie byla wobec ciebie lojalna, skoro wybrala Zuzke, przynajmniej wiesz ile obie sa warte. Nie marnuj czasu na placz i histerie. Role sie kiiedys odwroca i to kaska zostanie sama. Wydaje mi sie, ze ta zuzia ja czyms " przekupila" . Mam na mysli cos, czego kasia zawsze chciala a zuzia podstepnie wykorzystala. Olej takie towarzystwo. Nie sa warte ani ciebie a tymbardzie twojego placzu.

Gość gość
Dziękuję wam za te słowa. Nie dam im satysfakcji nigdy !. Dziś na zajęciach plastycznym nie odezwały się do mnie słowem... Za to ja bawiłam się świetnie, rozmawiałam z paroma dziewczynami śmiałam się, tak jakby ich nie było...:)

Gość gość
Tak trzymaj laska, bądź twarda, bo te suki nie są ciebie warte !!!.

Gość MaLwInA1990
Sraj na nie!

Gość 85gość
No widzisz potrafisz! Pamietaj nigdy nie daj soba pomiatac! Potrafisz zadbać o siebie to dbaj i nie daj sie wykorzydtać powodzenia

Gość gość
49857739

Gość gość
Pokaże im jutro, że ich zachowanie mnie kompletnie nie rusza, kiedy spytają się mnie coś będę odpowiadała z pogardą, taką lekką wredotą :)