Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie centymetrów w biodrach? Przed chwilą się zmierzyłam...

Polecane posty

Gość gość

Wyglądacie szczupło przy swoich wymiarach czy nie? Ja mam 89 cm w biodrach i 63 w talii. Nie wiem czy to dobrze czy źle, bo mam bardzo szczupłe ręce i w ogóle drobną górę a raczej tendencję do tycia na dole.

Gość gość
przy 170 cm wzrostu mam tylko 118 cm w biodrach, na hiszpanskie standardy gdzie mieszkam to za malo :( tu kobiety maja bardzo szerokie biodra i pulchne uda i pupy.

Gość gość
92cm

Gość gość
I przy 92 cm wydajesz się byc szczupła czy nie? Ja jak juz wspomniałam mam tendencję do tycia na dole a ręce, brzuch, cycki zawsze drobniutkie wiec te 88 cm jest już odrobinę alarmujące.

Gość gość
ja mam bardzo podobne wymiary, 60 i 89 cm, jesli tyje, idzie mi w tylek, uda, biust... jestem tez szczupla, wymiary masz ok. mi mowia, ze mam dobra figure. :)

90 i wyglądam szczupło :) Ty na pewno masz świetną figurę.

Gość female20
94 w biodrach i wyglądam szczupło

Gość gość
ja mam 93, i kościste biodra, spore uda, ale ogólnie budowę bioder mam i tak chłopięcą.. szeroką, tlustą, ale chłopięcą :P tragicznie to wygląda, teraz zaczęłam coś z tym robić niedawno.. w spodnie mieszczę się M.. góra S :/. a kiedyś byłam bardzo drobna, niestety dojrzewanie zrobiło ze mnie mutanta. Dobrze, że mam chociaż nie takie małe cycki i dość płaski brzuch (ale za to boczki na dole pleców..). A ważę 53/168.

Gość female20
przeciez dziwczyny z wiekszymi biodrami moga bys seksowne. poza tym moim zdaniem fajnie wieksze biodra sie prezentuja z zaznaczona węzszą talia

Gość gość
Dzięki dziewczyny:) Staram się pilnowac wagi - 53 kg i 166 cm ale wiadomo, że tutaj waga to tylko połowa sukcesu a druga częśc to odpowiednie proporcje. Ale skoro macie podobnie to przyjmuję, że jest okej.

Gość gość
tylko mi talia zanikła przez te boczki ^^ no i jeszcze mam krzywe nogi i dosć krótkie pomimo wzrostu.. masywne łydki i kostki też i to nie jest mój wymysł.. także wiecie

Gość female20
ja nie chcialabym żeby mi uda przytyły bo mam zgrabne i długie nogi. mam tendencje do tycia m.in w obszarze ud. pilnuje żeby mi się wałeczki nie zrobiły..

Gość gość
No ja wałków aż takich nie mam ale mimo wszystko mam dość drobną sylwetkę i każde przytycie wygląda u mnie nieestetycznie.. a raczej nie nieestetycznie, bo wagę mam niską (sama się dziwię.. ale ważyłam się na profesjonalnych wagach i było to samo.. niezdrowe odżywianie i dojrzewanie zrobiło swoje), poza tym krzywe nogi, krzywe plecy jeszcze mam i to jest powodem moich giga kompleksów.. niestety, muszę dawać z siebie 2x więcej a i tak nie wyglądam super, niektórym dziewczynom za to przychodzi to niemal automatycznie albo łatwo.. ale nie narzekam, sport rozładowuje stres a jaka satysfakcja po treningu ;)

Gość female20
sport jest dobry na wszystko:) ja nie mam wałków też i pilnuje żeby mi się ni zrobiły, bo kiedyś miałam i to mi się u mnie mega nie podobało.

Gość gość
a jak się odżywiasz? :) bo ja chcę odstawić słodycze na dobre. Od czasu do czasu zjem jakiś batonik etc, ale dla dobra treningów chciałabym przestać w ogóle jeść.

Gość female20
ja nie jem generalnie słodyczy tylko czasami ale też planuje odstawić w ogóle, na rzecz orzechów nasion rodzynek daktyli owocow itp. W ogóle chcę zrezygnować z cukru i unikam go, bo zakwasza organizm. moje sniadanie prawie codziennie to owsianka na wodzie z rodzynkami i zaleznie od humoru np z siemieniem lnianym czy orzechami wloskimi czy pestkami czy moze z bananem roznie.

Gość gość
Ja na śniadanie jem kaszę jaglaną często, czasem z jabłkiem, czasem do tego jajecznica :). Albo sałatkę. Polecam jaglankę, bo ona właśnie odkwasza organizm i ma sporo cennych składników. Aha, i pół godziny przed śniadaniem wypijam szklankę ciepłej wody z cytryną - też odkwasza i robi parę innych dobrych rzeczy :)

Gość female20
wiem:) też jaglaną jadam czasami

Gość female20
tylko wiesz jak trenujesz to musisz jeść żeby mięśni nie palić tylko tłuszcz. ile masz w biuście? i co ćwiczysz?

Gość oglądaczka4994
Wzrost: 176cm Waga: 69 kg Talia: 73 cm Biodra: 107 cm wszystko dobrze,tylko muszę zrzucić jakieś 4 kg : )

Gość gość
Na początku ćwiczyłam z FitnessBlender, teraz od tygodnia łażę na siłownię i wdrażam się w trening siłowy :) wiadomo, białko, dobre tłuszcze i trochę węglowodanów to podstawa.

Gość gość
a w biuście mam 86 :P pewnie będzie 80 za jakiś czas :