Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czteromiesieczna corka nie lubi jabluszka krzywi sie jak jej daje

Polecane posty

Gość gość

Czy mimo to podawac jablko? Ze sloiczkow gerber jej daje. Minke ma taka jakbym cytryne dawala.

Gość gość
Córka mądrzejsza od matki....

Gość gość
polska ma jedno z pierwszych miejsc na świecie w produkcji jabłek a ty zzze sloiczków dajesz? ja sie jej nie dziwie, tez bym tym plula...

Gość gość
4 miesiace i dajesz jej juz jablka? zacznij lepiej od warzyw bo pozniej bedzie chcoala tylko slodkie rzeczy jesc

Gość gość
Nie mam sadu zeby wyhodowac zdrowe jablka. Nie wiedzialabym jak przyrzadzic czy rozgotowac czy na surowo. Probowalam sama tego sloiczka i przecier jest smaczny..

Gość gość
Daj jej zwykłe prawdziwe starte polskie jabłko. Krzywić się będzie bo to nowy, kwaskowaty smak ale powinna mimo wszystko jeść :)

Gość gość
To po co jej dajesz jak nue lubi ???

Gość gość
Jadla juz marchew i dynie. Ma cztery i pol mc.

Gość gość
bzdura. ja tez zaczynalam od jablka, a cora najbardziej lubiala brokula i dynie. sprobuj jej dac dynie - jest delikatna i nie jest kwasna. skosztuj te jablko z gerbera, sama bedziesz sie krzywic.

Gość gość
a ile razy jej dawałaś? Wiesz, te pierwsze razy może się krzywić, wiec to może być po prostu łyżeczka, pół..dwie..... nie od razu musi połknąć całość :) powolutku powolutku, cierpliwie

Gość gość
to jej daj brokula. sama go ugotuj na parze i zmiksuj. a potem dodaj ziemniaka, potem marchewke i juz masz zupke z 3 warzyw.

Gość gość
moja ma 8,5 mies i na jabłka sie krzywi do teraz. obojętnie, czy ze słoiczka, czy gotowany mus, czy surowe.

Gość gość
Dwa razy dawalam. A smieszna jest bo krzywi sie a mordke otwiera na jeszcze. Pewnie mysli ze tym razem bedzie dynia ktora lubi albo marchew z ziemniaczkiem. A tu klops. Znowu kwaaasne..

Gość gość
surowe miekkie jablko np lobo przekroj na pol,i lyzeczka zeskrob po trochu....

Gość gość
moj sie krzywil i nie lubil. odpuscilam. dostawal.warzywa,z tym szlo lepiej.zamiast jablka podalam gruszek,przelamal sie szybciej. a potem wrocilam do jablka,jak juz byl zaznajomiony z nowosciami i jablko stalo sie hitem na dlugie miesiace:)

Gość gość
Ha,ha,ha jak się krzywi ale otwiera usta po więcej to znaczy że tak naprawdę jej smakuje:-) Gdyby jej nie smakowało to by już ust nie otwierała:)

Gość Mysza_876
Trochę źle zaczynasz. Najpierw warzywa, jakaś marchewka, jabłko trochę później, a ogólnie pomóc Ci może w nauce jedzenia, próbowania nowych rzeczy gryzak do pokarmu, BabyOno kupisz za ok 18 zł

dużo czytałam o tych gryzakach i zamówiłam go na allegro. Mam nadzieje że przyjdzie mi na dniach :)