Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mi się marzy...

Polecane posty

Gość gość z gilami
a nas nie interesuje twoje patologiczne pochodzenie

Gość gość
Teraz zaliczyła trzech, a jak minie jeszcze kilka miesięcy dojdzie do 30 lub więcej. Durna babo nie masz się czym chwalić. Takie to są te szmaty. Facet kasę robi, a ona daje po pierogu i stawia małolatom by z nią się ... To tyle rozpustnico !

Gość aldona_51
I tu się mylisz, mój kochanek ma 27 lat, w życiu miałam 5 partnerów, plus swojego męża i żaden facet mu nie dorównuje. Nie mam na myśli jurności, tylko chęci i szacunek do kobiet, zdecydowanie wolę jeden raz, a wspaniały niż 5 szybkich i beznadziejnych. Nawet sobie nie wyobrażasz co potrafi fajny 27-latek, dotarł ustami i językiem tak gdzie nie dotarł żaden dotychczasowych facet, do tego jest niezmiernie delikatny i widać że liczy się dla niego tylko moja przyjemność, na nic nie nalega i do niczego nie zmusza, po prostu młody mężczyzna z klasą.

Gość gość
Do Weroniki-24. Oczywiscie, ze s atacy, ale masz racje, ze glownie zajecie. Albo nie przesiaduja na tym forum, bo zajmuja sie swoimi kobietkami. Osobsicie doskonale zdaje sobie z tego sprawe i pieszcze zone dlugo i dokladnie tak jak lubi. Wszedzie, namietnie, delikatnie, czasami ostro... Powodzenia - szukaj i znajdziesz.

Gość gość z gilami
liczy na kasę, po wszystkim na 100% płucze mordę w sirytusie

Gość gość
Tak Aldona młody zawsze chce starszej stara prawda. Powiedz mu tylko by z Tobą żył co wtedy by powiedział. Każdy chyba lubi lizać cypę, a ja w szczególności :) Szkoda, że nie mogę Tobie mojego jęzora wkładać w te otworki :) ale na pewno jestem dla Ciebie dziadek w porównaniu do tego młodzieńca.

Gość aldona_51
O czym ty w ogóle piszesz? Czy ja gdzieś napisałam że chciałbym z nim żyć? Ja doskonale wiem że to tylko jakiś epizod w moim nudnym życiu z mężem... wspaniały epizod.

Gość Mennnn
Hej a jestu tu jakas dojrzala kobietka ktora szuka kochanka bądź odskoczni od codzienności ja 27l

Gość gość
" Szkoda, że nie mogę Tobie mojego jęzora wkładać w te otworki" x Jak używasz takiego słownictwa i tym chcesz wzbudzić zainteresowanie normalnej kobiety, to współczuję. Takich typków należy omijać z daleka, bo seks z takim wygląda tak samo jak ich słownictwo... czyli beznadziejnie.

Gość DONpadreee
Wylizal bym jakas starsza cip... :) jest chetna na mile pieszczoty