Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozycja na pieska

Polecane posty

Gość gość

Czy w tej pozycji jak facet bierze was od tylu, w sumie on wykonuje tylko ruchy, prawda? czy kobieta tez powinna ruszac tyleczkiem?

Gość gość
To zalezy. Niektore pary lubi jak pan 'obraca' kobiete i tylko on wykonuja ruchy. Niektore lubia sie nawzajem nakręcać, panna go kręci, nęci, cofa tyłeczkiem i próbuje go zamienić w zwierzę. Ponoc sa takie co tylko czekaja na moment nieuwagi albo pierwszy wytryk i chwile osłabienia w tej pozycji i juz posylaja fsceta na plecy by ujeżdżać bezlitośnie wrażliego po orgazmie fiuta.

Gość BrothersInCocks
Hmmm napalona, zerżnąłbym cię z moim bratem jak prawdziwą sucz, az bys skomlała. Na przemian, na dwa baty, byleby widziec jak odlatujesz i najpierw blagasz o wiecej a potem zebysmy juz przestali >:3

Gość gość
Oj wczoraj miałem niezły odlot w tej pozycji. Zmodyfikowana :) stałem na nogach z ugiętymi kolanami i wbijałem go po same jajka. Cudownie rżnąć tak, ale nogi dostają popalić, że hej. Próbujcie panowie jest świetnie.

Gość gość
Do gościa 05.01 masz jeszcze ochotę czy teraz śpisz :) Napisz coś więcej.

Gość gość
Dobrze gdy kobieta pomaga się wpijać pałce to podnieca bardziej. Do tego ma szerokie biodra i porządny duży tyłek :) to widok niesamowity.

Gość pewna z f8
Jak jest dobrze, to pupa aż sama się wypina i zaczyna współgrać z męskimi biodrami :) mmmmmm

Gość pewna z f8
Jak facet łapie mocno za biodra mmrrrr :)

Gość Tom_07
Pozycja na pieska:) jest najlepsza. Lubie łapać za biodra:P a jeszcze jak kobieta rusza pupa aj pięknie:)

Gość gość
No jak nie ma być dobrze w takiej pozycji. Sam widok wypiętego tyłka już prowadzi do omdlenia :) Po tym jest powolne nadziewanie na maszt i coraz szybsze ruchy. Lubię dopychać biodra do końca po same jajka. Ten falujący tyłeczek oj nie wyrobię chyba na samą myśl. Często też pobudzam ten drugi otworek co jeszcze więcej podnieca kobietę.

fajnie jest też jak kobieta leży na plecach i przyciąga swoje nogi maksymalnie do klatki piersiowej i jest wtedy taka wypięta ojojoj...

Gość gość
Mmmrrr... :P

Gość gość
Tak mogą niektórzy co ich pałeczka jest nie za duża. Mam większego i właśnie z nimi u góry nie mogę do końca. Na pieska to już inaczej do samych jajek :)

Gość gość
Nie ma ochoty żadna wypiąć tyłeczka dla mnie :) Poczuła by niesamowitą rozkosz między pośladkami.

Gość gość
No to dalej. Za 10 min. wychodze, wiec mam czas na szybki numerek ;-)

Gość gość
Widzę, że nie może więc nie chodzi o zadawanie bólu, tylko o przyjemność.

Gość gość
Wypinaj więc Twoją piękną pupę i poczuj jak 15 Ci się wbija w podbrzusze :) Przyciągam Cię mocno za biodra do siebie i zaczynam słyszeć przyjemny dla mnie odgłos rozkoszy.

Gość gość
Cudownie tak zaczac dzien. Wypinam sie i zamykam oczy, by sie w pelni rozkoszowac. Chce, zeby twoje ruchy byly szbkie i mocne..

Gość gość
Zaczynam teraz powoli szybciej i głębiej. Mój tłok pompuje Cię :) czuję jak miękko wchodzi i coraz więcej soku wydziela Twoja gorąca pi..czka :) Oj jak mi z Tobą dobrze. Mój sztywny aż Cię unosi, kołyszą się biodra. Pięknie mi pomagasz. Patrzę na Twoje cudowne nogi w szpilkach. Masz napięte całe ciało. Czuję, że za chwilę dojdziesz. Ruszam się coraz szybciej.

Gość gość
Narobią człowiekowi ochoty i zostawią ze sztywnym :(

Gość gość
Uprzedzalam, ze musz wyjsc. Ale rozwiniecie akcji bardzo przyjemne :-)

Gość napalonanasex
Do gosc 8:42 Mam dalej ochotę, nawet jeszcze bardziej mnie podniecily te odpowiedzi tutaj, wszystko bym dala zeby ktos mnie tak teraz zerżnął, uwielbiam to, ach.... Do BrothersInCocks Tak bym wlasnie chciala, strasznie mnie to podnieca mmm...

Gość gość
ja uwielbiam lizać kobietę w tej pozycji, bo ma się łatwy dostęp do obu otworków, a i widok niesamowity, a potem można ją pieprzyć do woli, mocno i zdecydowanie.

Gość BrothersInCocks
Oj Napalona nieładnie nieładnie... niegrzeczna byłaś. U mnie z bratem ta relacja jest specyficzna i długo by tłumaczyć ale od pewnego wydarzenia w jego przeszlości często z paniami mamy trójkąty, z tym, że zawsze traktujemy je co najwyżej jak partnerki do seksu... Stąd nie boimy się nieco brutalni być z takimi niegrzecznymi dziewczynkami. Lubimy np. pozycje w której kobieta jest na mnie i siada na moim pipką, a on ją bierze od tyłu w o***t (woli od tamtego doświadczenia seks analny z jakiegoś powodu, chyba mniej chce jakiejś bezwartościowej w pipę pakować, mi to pasuje), stąd podwójna penetracja w tym układzie dla takiej suczy jak ty gwarantowana.

Gość gość
Napalona tak chcesz ? Czy ten telefon działa ? Ile masz lat bo z małolatami się nie zadaję.

Gość napalonanasex
Do gosc 19:57 Sprawdz, zawsze mozesz wyslac smska ;-) I spokojnie, juz nie pamietam kiedy mialam 18stke;-) Do BrothersInCocks I nadal jestem niegrzeczna ;) Ciao chlopaki, zmykam stad sie zabawic, zapomnijcie ze pisalam, choc nie powiem-bylo baaardzo milo ;-*