Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam Ukochanego i nagle wszyscy faceci mnie podrywaja!

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie mialam powodzenie albo mialam ale u frajerow, a teraz kiedt spotykam sie z moim wymarzonym ( kolega ktorego znam kilka msc) to kazdy mnie podrywa! np wczoraj facet z dzieckiem! co wiecej teraz leca na mnie tez intwligentni i przystojni, a wczesniej to byla rzadkosc, czemu tak jest? :O

Gość gość
to proste, jak człowiek się zakochuje to pięknieje, zaczyna się uśmiechać, ludzie to zauważają i im się podoba

Gość gość
ten wyzej ma racje

Gość gość
pewnie macie racje, chodze rozanielona :D cala w skowronkach jak nastolatka, a nastolatka juz nie jestem. wczesniej chodzilam glownie wkurzona albo przemeczona, ale tez fakt,ze nagle zniknal mi tradzik

Gość gość
Trądzik zniknął od seksu :) hehehehe, wiesz co autorko ja też tak mam jako facet jak z kimś jestem to zawsze mnie jakaś podrywa, będąc samotnym nikt...

Gość gość
nie uprawialismy jeszcze seksu :D chyba ze szczescia wydzielaja mi sie jakies hormony leczace tradzik :) i co robiles z tym powodzeniem? niech zgadne, nie zdradziles partnerki? ja bym nie zdradzila tego z ktorym sie teraz spotykam, czuje,ze to Ten wlasciwy :) a to powodzenie to chyba diabel zsyla jak kuszenie