Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Wiem, że takich tematów było już wiele, ale nie znalazłam nic interesującego więc postanowiłam Was zapytać jaki prezent kupić mężowi na 32 urodziny. Tak, znam swojego męża i wiem co lubi, jesteśmy że sobą już bardzo długo, ale pomysłu brak. Tzn jest - koszula lub alkohol, ale może skorzystam z Waszych pomysłów. Mąż wszystko ma, pytany sam nie wie co chciałby dostać. Perfumy ma także odpada ten pomysł. Interesuje się komputerami, grami, ale na grach nie znam się, a mąż przeważnie gra online. Zresztą nie chce kupować mu gry bo i tak spędza za dużo czasu przed komputerem. Liczę ją Wasza pomoc;-)

Gość gość
a może poprostu zrób dobra kolację ubierz fajne wdzianko i poprostu spedzic fajny czas we dwoje a do tego możesz kupić mu np w pudełeczku jakiś drobiazg do auta np fajny breloczek z logo np komputera bądź jakaś fajna zawieszke na lusterko wewnątrz auta

Gość gość
Mam ten sam problem.Urodziny męża za trzy dni a ja nie wiem co kupić:( szlag by trafił

Gość gość
książkę na temat jego zainteresowań, albo kolacja i kupon lotto z wygraną oczywiście :)

Gość gość
Kupon lotto świetny pomysł tylko jeszcze poproszę o te szczęśliwe cyferki;-) Kolacja też ok, ale z romantyzmu i "przyjemności" nic nie wyjdzie bo jestem w ciąży i mam zakaz ....

Gość gość
Ja mojemu kupiłam karnet na basen. Mam też komputerowego nałogowca. Może się wydawać, że to głupi pomysł dla takiej osoby, a okazał się strzałem w dziesiątkę. Mąż wrócił zrelaksowany i szczęśliwy. no i trochę się oderwał od kompa co mnie cieszy.

Gość gość
to mu zrób loda - na pewno się ucieszy

Gość gość
Może jakaś fajna gra planszowa? Skoro lubi grać to może pogracie razem?

Gość gość
to w takim razie kolacja odpada.. w sensie takim co po kolacji.. a może jednak kup mu jakąś koszulkę i wybierzcie się na spacer chyba że też nie możesz w tym stanie spacerować..

Gość wiii
też właśnie zastanawiam się co Mężowi kupić :o ten pomysł z karnetem na basem mi się podoba, chyba Mu taki sprawię bo coś akurat przebąkuje że by na basen chciał zacząć chodzić grę odradzam, wywalisz pieniądze w błoto bo zaraz urodzisz i wtedy nie ma czasu na nic, o graniu to On będzie mógł pomarzyć, wiem co mówię bo ja rodziłam 3 maja br....

Gość gość
Moze prezent karnet , voucher ?!

Gość gość
Mój to się cieszy z narzędzi;) może zabierz go do Castoramy i zobacz czym się zajara ;) Ja na przykład swojego zabrałam, postawiłam przed wiertarkami i pozwoliłam wybrać taką do 3 stów...bo ciągle od kogoś pożyczał...już na drugi dzień miałam naprawioną futrynę a teraz wszystkim tą wiertarkę pokazuje z dumą i tylko czeka na okazję do wiercenia;) Nauczyłam się, że to tylko ja jestem taka romantyczna i lubię "niespodzianki" jeśli chodzi o prezenty a on się jeszcze nigdy nie cieszył z żadnego prezentu jak z tej wybranej przez siebie wiertary:)

Gość gość
Chyba wasi mezowie sa moimi kochankami :)/Zawsze wiem co ich cieszy :) .Wy nie ???

Gość gość
Faceci to mają klawo. Jak baba ma urodziny to zawsze można z kwiatami przyjść.

Gość gość
Do gość dziś - mała anegdotka Rozmawiają dwie sąsiadki: - O! mój mąż idzie, kwiat niesie, znów będę musiała dać dupy! - A co? Nie macie wazonów? :-)