Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszkowa pani

jak uzyskac taki zapach ubrań?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam taki kubeczek specjalny do proszkow w zelu. Wyglada jak obcieta pileczka tenisowa i jest na nim tez podzialka. Ten kubeczek wkladam do bebna. Plyn mozna normalnie wlewac tam gdzie sypiesz proszek. Wtedy on od razu do bedna splynie

Gość proszkowa pani
dziekuje, kupie i tak zrobie :P kinga fanka czegos tam.... weź ty wskocz do tej pralki i wypierz się a szczególnie resztki swojego mózgu bo smierdzi na kilometr glupotą i chamstwem.

Gość sa sa sa sa
proszkowa pani 10/10

Gość gość
Ten polski ariel w żelu to nie to samo co angielski,i dlatego pachnie ci krótko,ja swojej mamie nawet paczka wysylalam kilka proszków bo cena w przeliczeniu na zlotowki podobna a jakość angielskiego znacznie lepsza, a lenora uzywam roznie zależy który ma promocje,ale bardzo ladnie pachnie czarny(chyba zapach lotosu)

Gość gość
a powiedzcie mi czym pachna ciuchy ze stanow? no ile razy mi ciotka nie przyslala,to mialy charakterystyczny zapach,teraz dostalam od zupelnie kogos inngo i ta sama nutka,ciezko nawet w praniu sie tego za pierwszym razem pozbyc. kiedys na allegro zamowilam ciuchy i tez ten sam zapach.

Gość gość
Kapsułki vizir lub persil, do czarnych płyn perwoll. Płyn do płukania lenor niebieski i przed założeniem bluzki czy innej części garderoby spryskuje ciuch płynem do prania rozcieńczonym z wodą z butelki ze spryskiwaczem. Efekt idealny :-)

Gość gość
Może i ładne są te zapachy ale ile w tym chemii, którą wdychamy... Stąd alergie, wysypki, katary... Ja zrezygnowałam z płynów pachnących. Do prania dodaję olejki eteryczne... Aby pachnieć, używam perfum :-)

Gość marlena53426
trzeba namoczyć uprane już ciuszki w płynie do płukania Lenor na conajmniej 3 godziny -potem dokładnie spłukać. Gwarantuje że intensywny zapach będzie się utrzymywał nawet do tygodnia!!! Robię tak od lat i to działa !!!

Gość gość
ja juz myslalam ze moze w samym proszku ludzie piora stad ten zapach. ja teraz mam kapsulki persil. zdaje mi sie ze persil jest najdrozszy

Gość gość
po upraniu jak wyschnie tez szybko zebrac uprasowac i do szafy. zeby za dlugo nie wisialo juz po wyschnoeciu czy to w domu czy na zewnatrz bo przejdzie zapachami

Gość yłąka
Najpiękniejszy zapach prania to jak dla mnie surf, obojętnie jaki kolor, bo wszystkie sa super. Pranie zawsze jest czyste i takie właśnie kwiatowo-świeże :)

Gość Galicyjka40
No właśnie słyszałam, że dobry jest. A lepiej dopiera proszek czy kapsułki? Co polecacie?