Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na nią ta laska lubi zonatych

Polecane posty

Gość gość
jak ona jest piekna to ja jetem brzydka w takim razie :) pozdrawiam kochane kafeterianki

Gość gość
Przecietna pieknoscia nie jest akle dajcie jej spokój:D

Gość gość
Jak na to że nie ma makijażu to jest ładna 3/4 wystylizowanych mocniej dziuń które mijacie na ulicy bez makeupu wygląda gorzej niż ona To jest tylko moja rada, bierzcie dziewczyny które wyglądają skromniej ale mają mniej makijażu i są mniej wyfiokowane - wtedy się nie zawiedziecie.

Gość gość
ona sama sie komplementuje a nawet bym nie spojrzal na nia, ona sie reklamuje hahaah, z pewnoscia kazda co tu pisze jest ladniejsza od niej

Gość gość
Hahhah ona ładna :D Pewnie nie facet na ulicy ja wysmial w ducu ale pasztet:D

Gość gość
co z tego ze nie ma makijazu i tak jest niefajna, nawet w makijazu nic by sie z niej nie wydobylo, bo nic takiego nie ma w sobie, ani rysow ani ust ani oczu ani nic, zwyklak

Gość gość
Ale paszczara. Boze kim trzeba byc zeby napisac, ze ona jest ladna? :) Ma wielka twarz, bardzo przecietne oczy, glupi wyraz oczu, brzydkie usta, splaszczony od spodu nos, taki jakby ktos scial nozem, prawie nie ma brwi, przyklapane wloski, rozowe pasemka to juz wiocha na 102. Brzydka jak noc listopadowa. :) I wyglada na niezbyt inteligentna. To zdjecie z egzaminu zawodowego na kuchare? :) Taki kontrast - twarz zrobiona na prostytutke, a ubranie nagalowe na grzeczna panienke, jedzie falszem od niej, a ten kontrast wrecz dodaje komizmu tej osobie, bo z ryja widac puszczalstwo, jest oblesna.

Gość gość
nawet brwi nie umie sobie ladnych zrobic, wyglada jak 6 letnia tleniona dziewczynka, ale autorze uwazaj bo jak ona tu sie pojawi i zobaczy zdjecie to niezle spaprasz sobie zycie, po co ci to? teraz kazdy ze wszystkim leci do sadu

Gość gość
Sad i tak by to umorzył

Gość gość
Nie ma makijazu? LOL. Ma makijaz, ma cien na powiekach i pomalowane rzesy, do tego pewnie podklad na wielki ryj (pewnie zeszla cala tubka) i pink szminka na oblesne usteczka. Tleniony leb tez nie nadaje jej skromnosci i naturalnosci. Ohyda.

Gość gość
ona ma glupi wyraz ust w dodatku:) przypomina mi jedna aktorke ale nie napisze jaka bo trzeba uwazac na wszystko

Gość gość
Tez mi przemknelo przez mysl ze to moje zdjecie bedzie... Ale ja nie lece na zonatych. Oni leca na mnie, a nie mam wielkiego wyboru

Gość gość
jak otwieralam link balam sie ze to bede ja haahah

Gość gość
Gosc 16;34 az taka brzydka jesteś?Skad jestes?

Gość gość
co za pszczur! mogla grac w jurasic park jako tyranozaurus

Gość gość
Oni nie leca na Ciebie tylko sa zdesperowani zeby zamoczyc pewnie starsi panowie którzy sami nie maja wyboru pasztecie.

Gość gość
na mnie tez leca zonaci i myslalam ze mnie ktos wkleil ale widocznie tak zle jeszcze nie jest albo nikt nie ma mojego zdjecia, bo nawet na fb mnie nie ma ani nigdzie :)

Gość gość
Jestem wlasnie ladna. Jestem z Nieba :-)

Gość gość
Leca na pasztety bo zadna ładna nie ze chce zonatego starca macie sie czym chwalic buhahaha

Gość gość
hahha ale fajne komentarze, lubie tematy z foto do oceny hahah, kocham was kafeterianie, zawsze mnie pocieszycie rozsmieszycie i jak to nie wchodzic do was, ahha fajnie ze to nie moje zdjecie

Gość gość
Nikt nie wrzuci twojej fotki bo taki pasztecior jak Ty nie stanowi dla tych zon zadnego zagrozenie bo wiedza ze Ciebie chca tylko na 1 noc hahahah

Gość gość
faceci leca na ladne kobiety a nie na pasztety, a zonaci to nie tylko po 50 faceci ale tez po 20 po 30, nie kazdy facet zonaty jest stary i brzydki, puszczaja sie ci ktorzy nie maja seksu w domu, bo zonki przewaznie nie chca seksu, faceci im sie nudza szybko tak jak ciuchy sie nudza

Gość gość
To raczej wy sie nudzicie tym facetom a jak facet seksu nie ma od dawna to za kazdym paszteciorem poleci :D

Gość gość
Sorry, ale wy ludzie mnie przerażacie.. dziewczyna byłaby zupełnie normalna gdyby nie miała tych wieśniackich pasemek, jakim trzeba być człowiekiem żeby normalną laskę wyzywać od brzydali etc? no tak, jakby walnęła tynku to byłoby że jest piękna.. weźcie poznajcie jakiś ludzi, zobaczcie kogoś bez makijażu, bo zauważyłam że granica się przesuwa i to przez makeup, ludziom się wydaje że ktoś jest brzydki jak nie ma nawalone eyelinera na oczy etc.. TO JEST NORMALNY CZŁOWIEK, tak wyglądają ludzie niewystylizowani na maksa. Śmiem powiedzieć że ona bez dużej ilości makeupu jest ładniejsza ode mnie...

Gość gość
16.30- takie jak ty najwiecej halasuja i psuja temat i takie jak ty sa najbardziej niefajne i nie maja powodzenia dletgo wyzywasz sie na fajnych babkach co tu fajnie pisza i mozna sie z nich posmiac a z ciebie nie mozna sie posmiac

Gość gość
a to zdjęcie moim zdaniem jest lekko zniekształcone, jakbyście nie wiedzieli to foty robione z tkaiej perspektywy potrafią zniekształcić twarz, nos wydaje się większy etc. Wzięłam w obronę tą dziewczynę, bo przepraszam, ale mną telepie, jak słyszę p********ie dzieci, które człowieka oglądają w MTV...

Gość gość
blad, to bylo do 16.39,

Gość gość
Prawda boli paszteciory ?

Gość gość
Paszteciorze zamknij morde :D One maja powodzenia wsród wolnych facetów sama nawet napisała d***** ze nie ma wyboru to łapie sie żonatych :DPaszteciory ochydne wory na sperme hahahah :D

Gość gość
całkiem ładna dziewczyna