Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na nią ta laska lubi zonatych

Polecane posty

Gość gość
Dajcie w takim razie zdjęcie laski która wam się podoba. Uwaga NIE DZIUNI z eyelinerem i kredką nawaloną na oczach (a jak nie umiecie rozpoznać mocniejszego makijażu, to sobie odpuśćcie).

Gość gość
16.44- nie jestes fajna osoba, nie lubie cie

Gość gość
Prawda boli? Nie, bo prawda jest dla mnie dobra :-) mysle sobie tylko o Tobie "ja pierrr.... Co za babsko" :-D

Gość gość
Inne niz dziunie nam sie nie podobaja

Gość gość
autorko wklej zdjęcie męża zdrajcy, on Ci wierność przysięgał, a nie ona

Gość gość
nie wiem komu ona sie podoba ale mi sie nie podoba, a zonaci rzeczywiscie leca na kazda pasztetowke

Gość gość
A myslisz ze przejmuje sie opinia jakiejs szmaty :D? Oblesny paszteciorze jakbys była taka ładna to bys mogła miec wolnego faceta:D A tym facetom co zona nie daje to wszystko co z tego ze potwór byle ze ma otwór:D

Gość gość
to od faceta zalezy czy poleci na obca babe, ona moze go necic wabic ale do tanca trzeba chetnych dwojga,

Gość gość
Tylko ze zonaci poleca na KAZDA :D

Gość gość
ahahah nie rozumiem juz kto tu do kogo pisze, pasztet do paszteta? haahah galimatias sie zrobil,

Gość gość
Haha a czemu ja bym miala sie przejmowac ze ktos kto Noe widzialam mnie na oczy nazywa mnie paszteciorem?, Wez w ogole szkoda mojego czasu na twe zalosne posty. Piekna kobieto :-D

Gość gość
Mozna to wywnioskowac że łapiesz sie za żonatych bo nie masz wyboru :D tak ktos napisał wczesniej :D Żonaci leca na łatwe a dla nich brzydkie sa łatwe.

Gość gość
spoko laska, przyznaj się autorko dlaczego mąż poszedł do innej? nie idzie do fast foodu ten kto ma w domu porządny obiad

Gość gość
Bo zona niedaje mu d... moze jest przepracowana a omn głodny i poleci na kazdą dosłownie KAZDĄ!

Gość gość
No moze teoretycznie mozna. Fakty sa nieco inne ale nie Bede sie tu z nikim nimi dzielic ;-)

Gość gość
Niby jakie sa fakty :D? Oblesny paszteciorze

Gość gość
16.59- to kogo pijesz?

Gość gość
Do tego szmaciska co lata za żonatymi bo ja nikt nie chce.

Gość gość
"Śmiem powiedzieć że ona bez dużej ilości makeupu jest ładniejsza ode mnie.." x No to dlatego masz problem. Mysle ze wypowiadaja sie tu rozne osoby, i te wychowane na MTV i te wychowane na dobrych powiesciach. Oceniasz ja jako normalna, bo sama oceniasz sie jako nawet gorsza od niej i to cie denerwuje. Ja nie lubie plastiku i staram sie oceniac ja w miare obiektywnie, patrzac na rysy twarzy, wyraz oczu, oczy. Roznica miedzy toba i mna polega na tym, ze mnie telepie gdy taka osobe ktos nazwie piekna albo ladna, bo ona wlasnie w najlepszym wypadku jest przecietno-w miare-normalna. Dla mnie nie jest ani ladna, ani nie ma gustu. Podejrzewam ze gdyby nie utlenila sobie wlosow tylko miala w neutralnym kolorze, to jej potencjalny target - chlopcow z wioski lubiacych proste dziewczyny z dyskoteki, albo starszych panow bez tzw. gustu, albo panow o wybitnie wysokim popedzie, ktorym podoba sie 4/5 kobiet/dziewczyn, nikt nie zwrocilby na nia za bardzo uwagi. To wlasnie ona chyba jest wychowana na MTV i stacji disco polo na okraglo.

Gość gość
17;06- do tej ze zdjecia tak?

Gość gość
Tak :D co za tepoty :D

Gość gość
taki blond przyciaga spojrzenia i to najczesciej tych panow co czesto lubia zamoczyc

Gość gość
spodziewalam sie fajnej dvpy a tu taka swinka...

Gość gość
Duzo jest facetow co ma popęd taki ze poleci na 5/5 kobiet lub dziewczyn jakie stąpaja po ziemi

Gość gość
aaaa ty pijesz do tej ze zdjecia, bo tak czytam i myslalam ze do tych tu pan :) a zreszta czy to wazne, i tak sie zrobil balagan bo kazdy jest gosciem, powiem wam tylko jedno nikt nie jes swiety i tyle a najwiecej rzycza ci co sa najmniej porzadni

Gość gość
Poprawka starsi panowie lub Ci wybitnym popędzie poleca na 5/5 kobiet lub dziewczyn.

Gość gość
ale latwa jest i spoko :)

Gość gość
17.05.14 To włąśnie ty nie rozumiesz. Makijaż niestety, ale dzisiaj przeinacza znaczenie słowa 'ładny'. Gdyby go nie było, to wiele osób, które tu nazywacie przeciętnymi, awansowałoby do ligi ładnych i nie byłoby w tym niczego złego - bo tylko natura jest prawdziwa. Sama się maluję i z makijażem wcale nie jestem jakaś brzydka, ale ta dziewczyna bez wymalowanego oka ma całkiem ładne oczy (nie mówię, że piękne) i wyraziste rysy, a to też coś.

Gość gość
nie uwazam by brzydkie byly latwe

Gość Brzydkajaknoc
Jesli ona jest ładna to ja jestem piekna :D Oczywiscie obiektywnie jestem brzydka jak noc a i tak uwazam ze jestem ladniejsza od niej :D