Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatarataaaaaaaa

zazdrosni koledzy

Polecane posty

Gość tatarataaaaaaaa

Witam. Poznałam 2 tygodnie temu chłopaka i na poczatku było super. Kiedy jeszcze nie byliśmy razem przychodziłam do niego i pilismy piwo , sluchalismy muzyki i siedzielismy z jego znajomymi. Wszyscy byli dla mnie strasznie mili , ciagle mowili mi , ze jestem ładna itp. Ale wszystko zmieniło się jak przy nich się pocałowaliśmy. Jeden jego kolega się obraził , a jego najlepszy przyjaciel traktuje mnie jak powietrze. Kiedy siedzimy razem i ja cos powiem to oni patrza sie na siebie i smieja ze mnie . Nie z tego po powiedzialam i nie dlatego ze mnie nie lubia ( bo na poczatku mnie podrywali) ale dlatego ze jestem z ich kolega i chca mnie zrazic. Ja nie wiem co mam z tym fantem robić , bo jeszcze nie jestem za bardzo zaangazowana i mogę to skończyć , chodzi o to ze ja mam milion innych fajnych rzeczy do robienia niz siedzenie i nie oddzywanie się bo oni i tak mnie nie sluchaja. Chlopak proboje łagodzic sytuacje ale oni wtedy maja jeszcze wiesze ale. Co byście zrobiły?

Gość tatarataaaaaaaa
Dodam ze z wczesniejszym facetem wlasnie przez to się rozstalam. Koledzy siedzieli calymi dniami i patrzyli na mnie spod byka. Ja nie wiem czy robię coś źle , ale staram a przynajmniej starałam się z całej siły byc dla nich miła ale wtedy jest jeszcze gorzej. Czy zawsze tak jest , że najlepsi kumple czuja kokurencje?