Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki są najbardziej sfrustrowanymi kobietami na świecie

Polecane posty

Gość gość

Okazało się, że nie dość, iż nie przepadamy za innymi kobietami, to na każdym kroku otwarcie konkurujemy z koleżankami z pracy, sąsiadkami, a nawet przyjaciółkami i członkami najbliższej rodziny." Idealnie pasuje do naszej ukochanej kafeterii, cała prawda o nas, kobietach:)

Gość gość
dalszy cytat : "Kasia różni się od innych mieszkańców nie tylko sposobem ubierania. Jako jedyna nie pracuje i zajmuje się domem. - Jesteśmy najliczniejszą bandą w okolicy. Tu po urodzeniu jednego dziecka czym prędzej wraca się do korporacji. A ja, choć skończyłam prawo, wybrałam rodzinę. Maciek dobrze zarabia, ale żyjemy bez luksusów. Nie możemy pozwolić sobie na narty w Alpach. Tymczasem na takich wyjazdach integrują się sąsiedzi. Gdy tłumaczymy wprost, że nas na to nie stać, panie uśmiechają się z politowaniem. A potem syczą mi za plecami, że ciemnogród, zacofanie i ciekawe, kiedy będę znowu paradować z brzuchem"

Gość gość
na szczęście mozna się z tego wyleczyć

Gość gość
ktos kto pisal ten artykuł, na pewno cytał kafe :D "Kasia na osiedlu zamieszkanym przez superkobiety czuje się obco i źle. – Żadna z nich nie odzywa się pierwsza. Na moje „dzień dobry” chłodno kiwają głowami. Zapraszają się na grilla, imieniny, ale nas wykluczyły z życia towarzyskiego. Słyszę tylko powtarzane przez „życzliwych” opinie, że nasze dzieciaki są hałaśliwe, a ja jestem nierobem i snuję się całymi dniami po domu. A one nie wychodzą z domu bez makijażu i markowej torebki w ręku. Nie wiem, skąd ta niechęć. Czasami odnoszę wrażenie, że gram w „Gotowych na wszystko”, poziom obłudy jest podobny. - Ostatnio usłyszałam, że powinnam o siebie dbać, bo mam przystojnego męża, w końcu ktoś mi go zabierze. Nawet nie mogę takiej babie powiedzieć, co o niej myślę, bo stwierdzi, że chciała dobrze, a ja nie potrafię współżyć z kulturalnymi ludźmi. No jeśli tak wygląda kultura, to rzeczywiście nie potrafię! "

Gość gość
E tam, ja chodze do pracy i tam dopiero mam "zyczliwe" kolezaneczki, ktore interesuje wszystko, wszystko komentuja i to nie w oczy obgadywanej, a za jej plecami. Nie mam szacunku do takich ludzi, niezaleznie czy kobiet, czy mezczyzn.