Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryneczka91

Czy warto z nim byc jak sie tak zachowuje

Polecane posty

Gość mandaryneczka91

Spotykam sie z nim od 3 miesiecy a jestesmy para od 1,5 miesiaca. Nie spalismy ze soba a on naciska. Kiedys byla okazja t osie od razu dobieral. Poza tym ja ciagle za siebie place. On nie postawi obiadu, mimo, ze sam proponuje isc na pizze czy kebaba. Ostantio poszlismy to wiedziac ze razem wzial jedna karte menu, jadlam ostre danie, zapytal czy moze chce sie czegos napic, a ja ze tak i wyobrazcie sobie, ze zamowil mi ale musialam mu dac swoja kase. Ubiera sie na sportowo, czasami nie zmieni bluzy jak do mnie przyjedzie. Ja lubie jak facet o siebie dba. Ja zawsze umalowana, swieze ubranie, perfumka, wlosy.... ehhhhh Pozatym ciagle ze mnie zartuje, ze to krostka, ze to jestem mala, podobna do takiej czy takiej, a on do przystojniakow nie nalezy. Jest przecietny. Mamy po 23 lata. Czesto sie klocimy. Irytuje mnie wielokrotnie jego zachowanie, Mowi ze kocha, a tego nie okazuje, Widzimy sie tylko raz w tyg a czasami nawet rzadziej. Nie wiem co robic... u innych widzi wady a u siebie nie, a wielokrotnie o tym z nim gadalam. Nie wiem czy to takie ciele czy co;/// niezdecydowany pyta mnie co bedziemy robic jak do mnie przyjedzie, a sam nie zaproponuje;/

Gość gość
O matko..on chce tylko bzykanka! Facet ktoremu zależy tak sie nie zachowuje..co ty z nim jeszcze robisz dziewczyno? Nie stać cię na normalnego faceta tylko takiego wykorzystywacza i obdartusa?

Gość gość
dziewczyno pogon tego cwaniaczka jak najszybciej. Widac ze zależy mu tylko na tym zeby cos zaliczyć. Z pewnoscia on cie nie kocha bo tak nie zachowuje sie ktos zakochany. Miałam 3 zwiazki i w akzdym na poczatku facet za mna szalał, wydzwaniał kilka razy dziennie, widywac sie chciał codziennie, przychodził wypachniony i swieży i mi nie ublizał. Ten twoj to jakiś burak.

Gość mandaryneczka91
juz z nim zerwalam ale wtedy znowu o mnie zabiegal, wkurza sie on na mnie ze ja nie chce do neigo jechac, a ja mysle ze on chce zebym jechala zeby mnie zaliczyc bo u mnie dom pelen ludzi i nie ma jak ;/// na wielkanoc dalam mu prezencik maly slodkosci to nie chcial przyjac bylo mi przykro, dostalam kiedys od niego kwiata po naszej klotni ale to mi go wreczyl i nic nie powiedzial;// ja nie licze na prezenty ucieszylabym sie jakby mi ktos dal nawet maka zerwanego z łąki i powiedzial ze kocha mnie, a nie da mi wielka roze i tyle... ;/// on caly czas mowi, ze ja nic nie robie, ze tylko o n sie stara jak glupi... bo przyjezdza ;///

Gość gość
i ty jeszcze sie zastanwiasz??????????????:-( dziewczyny co jest z wami zeby na takie ochłapy sie godzić:-( troche szacunku dla siebie samej kobieto a bedzie ci w życiu lepiej

Gość foczka 44
Szkoda czasu dziewczyno ,tego kwiatu pół śwatu.Znajdz sobie chłopaka na swoim poziomie. A ten to taki pukacz, nie masz pewnosci jak by cie zaliczył czy nie straciłby zainteresowania.

Gość mandaryneczka91
na pierwsze dwa spotkania byl zadbany a teraz ma w******** jego kolega z ktorym sie trzyma zawsze zadbany i to mi sie podoba, a on jeszcze z niego szydzi ze jak panienka ;/// nic c iekawego nie napisze w sms tylko co robisz albo milego dnia. wydaje mi sie zze jestem dla niego na nudę, ale on zaprzecza. na pocatku cieszyly mnie spotkania, a teraz juz troche ja zlewam bo nie wiem czy to ma przyszlosc... i sluchajcie nie wiem czy z nim pojsc do lozka, wydaje mi sie ze chyba nie.

Gość gość
Nie! Nie mysl nawet zeby isc z nim do łóżka. .kopnij go i nie godz się. ..toz to jakiś brudas i skapiradlo w dodatku chce cie tylko przeleciec.

Gość gość
mandaryneczka91 przestan sie spotykac z dzieckiem i znajdz sobie mężczyzne. szkoda czasu dla tego chlopaka. niech on sie uczy zwiazku z kims innym.

Gość gość
jesli znajdziesz sobie fajnego faceta bedzie cie nosil na rekach i nigdy nie postawi cie w takiej sytuacji. jak poznalam meza o nic sie nie musialam martwic i tak tez jest dzisiaj , juz po slubie. poza tym jesli kogos kochasz nie zastanawiasz sie czy z ni isc do lozka..jak jest milosc nie ma czasu na myslenie za bardzo.

Gość mandaryneczka91
ON ja nie ukrywam że chce seksu JA Tobie to juz sie chcialo dawno ON No co zrobić taki już jestem . lubie i tyle a fakt że Cię kocham i mi się bardzo podobasz to jeszcze bardziej podsyca atmosferę JA no tak ale wtedy tylko sie spotykalismy a gdyby sie poszlo na calosc to by bylo nieciekawie zapewne ON No masz rację ale i tak razem jesteśmy JA eh sam racje przyznales widzisz, a chciales wtedy czyli mozna powiedziec, ze tez powaznie mnie nie traktowales i nie traktujesz ON czas Cię poważnie traktuje Nie domyślaj się JA no nie wiem, bo jakby wlasnie bylo tak ze sami to bys zawsze sie dobieral i mial ochote ON Ej to jest coś złego że chciałbym o robić z moją dziewczyną ? nie wiem wstydzisz się czy co ? nie kochasz mnie dlatego ? JA nie, nie dlatego to fragment naszej rozmowy. poprzedni chlopak moj byl zupelnie inny ale mnie zostawil

Gość mandaryneczka91
i wiele razy mu pisalam, ze to on ze mnie szydzi a na sobie nie widzi, zalozy kurtke jakas ktora jest juz stara ja sie ubieram modnie ale tez nie jestem kasiasta, mimo to dbam o siebie. on mi mowi ze ja za wiele biore do siebie, ale jego zarty mnie nie smiesza bo to pogarda wobec mnie i mu to mowilam. na poczatku tez byla taka spina bal sie mnie pocalowac no nie wiem udawal chcial dobre wrazenie, a teraz inny jest.

Gość mandaryneczka91
powiedzial ze nie bedzie frajerem ktory bedzie mnie wozil na wycieczki jak krolewne, a ja powiedzialam ze nie chce siedziec z nim w domu ciagle i ogladac film albo lazic na spacery zeby mnie obmacywal bo tu juz nudne ;///

Gość gość
wiesz co autoreczko jestes tak głupia i tak mało sie cenisz ( potwierdza to to ze jeszcze tego fagasa nie pogoniłaś) ze idz z nim do łózka, bądz w toskycznym zwiazku z beznadziejnym facetem bo widac ze mimo tego ze facet to dno to ty i tak wolisz z nim byc niz byc z kims normlanym

Gość mandaryneczka91
chcialam go pogonic ale potem pisal, dzwonil hmm a teraz nie dzwoni wogole, a ma darmowe ja nie mam. mowil ze go dobijam tym gadaniem i ze on naprawde kocha i ze to okaze ale nie okazal.

Gość gość
boze jaka ty jesteś głuuuupiaaaaa!!! ja to bym pogoniła takiego w sekunde a ty ubolewasz nad tym ze nie dzowni i nie zabiega o ciebie:-D hahahah ale laski są debilne

Gość mandaryneczka91
bo mnie w*****a jego gadanie ze kocha i potem skomlenie ze ja ta zla, a skoro kocha to powinien zadzwonic, zaprosic gdzies na kolacje czy na wycieczke hmm fajnie sie ubrac jak sie spotykamy, a on nie. nie wiem juz sama po prostu nie zerwalam bo myslalam ze moze zle go ocenilam i a szybko i balam sie ze bede zalowac

Gość gość
ona nalezy do tych co muszą się sparzyć zeby w cos uwierzyć wiec moja rada- tak przepij sie z nim i twij w tej iluzjii zwiazku a szybciutko przekonasz się o co mu tak naprawde chodzi. ps. miałam kilku facetów ale żaden mnie tak nie traktował, za kazdymr azem byłam szczesliwa i adorowana, faceci sie starali o mnie jak mogli. No ale moi ex byli zakochani a twój?? twoj zakochany jest w twojej dziuni...

Gość mandaryneczka91
faceci w tych czasach sa okropni, jak nie wiem jak odroznic czy zalezy mu na sexie czy nie;///////// jak to zauwazyc:(

Gość gość
gadac to sobie mozna wszystko , licz się CZYNY dziewczyno ( głupia naiwna dziewczyno) jestem w szoku ze można być tak głupią

Gość mandaryneczka91
faceci w tych czasach sa okropni, jak nie wiem jak odroznic czy zalezy mu na sexie czy nie;///////// jak to zauwazyc:(

Gość gość
Nie, nie faceci nie wrzucaj wszytskich do jednego worka z tym twoim dupkiem. Ja miałam kilku facetów i żaden sie tak nie zachowywał.

Gość gość
Ale tępa pi*da :D nie wierzę ze to przeczytałem wszystko

Gość mandaryneczka91
ja mu mowilam to juz wiele razy zee co z tego ze mowi kocham widocznie to slowo dla niego nic nie znaczy, a on ze ja sobie wmawiam ;//

Gość mandaryneczka91
i jeszcze każe mi iśc do pracy, a przecierz to mezczyzna powinien utrzymywac kobietę !

Gość mandaryneczka91
to ostatnie o pracy to podszyw. wiecej nie bede pisala bo robicie sobie zarty, zegnam i dzieki poprzednikom za uwagi i rady. jednak sie nie mylilam co do niego. pa

Gość gość
hhhahahhhaah Każe ci iść do pracy? To teraz już wiem że to prowokacja lol

Gość mandaryneczka91
mowilam ze o pracy to podszyw.

Gość mandaryneczka91
egoista i luzak ;/ a mowi ze ja ksiezniczka i egoistka

Gość mandaryneczka91
znaczy nie mówiłam tylko pisałam debilko jedna! A robic rzeczywiście nie muszę, bo mój Ojciec ma warsztat samochodowy