Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandaryneczka91

Czy warto z nim byc jak sie tak zachowuje

Polecane posty

Gość mandaryneczka91
CO JA MAM ZROBIC? olac go i nie odpisywac i zobaczyc co zrobi czy zerwac definitywnie?

Gość gość
praca podszyw ale to i tak nie zmienia faktu że jesteś tępą niedowartościowaną panienką :D

Gość gość
zostaw go . zostaw, niech spada na drzewo... takiemu to od razu kopa

Gość mandaryneczka91
O JA MAM ZROBIC? olac go i nie odpisywac i zobaczyc co zrobi czy zerwac definitywnie? poza tym zapraszal mnie duza goscine w orkiestra w rodzinie ale nie poszlam, bo nie miala mkasy na prezent i musialam sie uczyc, a on mowil ze nie pojdzie, a jednak poszedl. na fotkach jakas panna go obejmuje ale mu o tym nie mowilam bo by myslal ze ja zazdrosna i mi mowi ze mam zalowac ze nie bylo mnie tam. sorry mam problemy z netem i kilka razy sie wysyla

Gość gość
idz się utop idiotko, szkoda naszego czasu na doradzanie komus kto daje sie tak wykorzytywać jakiemuś debilowi

Gość gość
jestes jeszcze mloda. nie musisz sie zachowywac jak desperatka.

Gość mandaryneczka91
ale czlowieku ja sie nie zalamuje tylko chcialam sie was poradzic czy moje sugestie co do niego sa dobre czy nie i mi uswiadomiliscie ze facet czeka na bzykanie i reszta go nieobchodzi, co u mnie i wogole. ale pwoiem jeszcze jedno, ze jak ja bylam na imprezie ze znajomymi to do mnie pisal jak tam i byl zazdrosny i mowil ze nie mam chodzic, a sam poszedl ze swoimi kumplami tydzien pozniej na balet

Gość gość
autorko czy ty jestes normalna to nie jest chlopak ktory cie powaznie traktuje @@@ zostaw go , olej , zignoruj niech ta swoja milosc w dooooope wsadzi !!!

Gość mandaryneczka91
wiecie czuje sie okropnie ;////// a na przedostatnim spotkaniu mu mowilam ze lepiej byc znajomymi bo sie ciagle klocimy i ja nie czuje zeby mnie kochal. a on ze nie wyobraza sobie zebysmy byly znajomymi czy kumplami bo to by go zabolalo sie spotykac czasem jak kumple. on twierdzi ze tez nie czuje ze ma dziewczyne. dziwne czasami gada tak a czasami inaczej. niech spada.

Gość mandaryneczka91
dobra, spadam się wysrać :)

Gość gość
mozesz jak chcesz jakos go sprawdzic czy mu zalezy czy nie, ale z zachowania mysle ze chyba nie za bardzo albo dziwny z niego kolo

Gość mandaryneczka91
znowu wyzej to podszyw :( jak niby sprawdzic czy jest sens kombinowac? i sie uzerac z nim? nie wiem sama

Gość gość
Jeszcze sie nie wysrolas? :D U make my day wit this subject, thanks! <łapka>

Gość gość
Jak sie robi lapke tu?????

Gość gość
sama sie nim zabaw